FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžalčani na dobrodelnem turnirju

Televizija TV3 je 11. septembra organizirala mednarodni otroški nogometni turnir MTG United for Peace (MTG Združeni za mir). Športni dan, na Aleji mladih, v ljubljanskem BTC, je pritegnil pozornost ekip iz petih slovenskih regij. Projekt je podprla Zveza prijateljev mladine Slovenije, ki je k sodelovanju povabila mladostnike iz vse Slovenije in Nogometni klub Domžale.

Skupinska

Na celodnevnem nogometnem turnirju je sodelovalo šest nogometnih ekip iz Ljubljane, Notranjske, Gorenjske, Štajerske in Dolenjske. Izbrana ekipa je dobila izredno priložnost odpotovati na Norveško, kjer se bo srečala z zmagovalci turnirjev v drugih deželah, kjer poteka projekt MTG United for Peace. Turnir zmagovalnih ekip bo v Oslu na sporedu oktobra.

Darko Birjukov in Dejan Doncic

Udeležence turnirja so obiskali tudi predstavniki Nogometnega kluba Domžale Jernej Smukavec, Darko Brljak, Jovan Vidović ter pomočnik glavnega trenerja Dejan Dončič in glavni trener Darko Birjukov.

Jernej Smukavec in Darko Brljak

Namen vseslovenskega športnega dogodka je otrokom iz ogroženih socialnih okolij ponuditi zabavo, sprostitev ter omogočiti razvoj osebnosti in zdravega duha. Vodilo projekta je zbliževanje otrok različnih narodnosti, kultur in krepiti razumevanje miru, spoštovanja, strpnosti in kulturne raznolikosti.

Jernej Smukavec, Darko Brljak, Jovan Vidovic

Tekst in foto: TV3

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO