FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

V NK Domžale pomagali družini Selak

Letošnja zima se je najhuje razbesnela na Balkanu in obilnim snežnim padavinam se ni izognila niti Dalmacija. Vremenska ujma jo je zagodla tudi igralcu Nogometnega kluba Domžale Mateju Selaku in njegovi družini. Pod težo snega se je zgrudila streha hiše na Hrvaškem, ki je potrebna temeljite prenove. Družini Selak so nemudoma na pomoč priskočili Matejevi soigralci, strokovno vodstvo in Nogometni klub Domžale, ki so skupaj zbrali več kot 3000 evrov.

Mate Selak

Nogometaši in strokovno vodstvo slovenskih pokalnih prvakov so sodelavcu namenili 1670 evrov, enako vsoto sredstev pa je dodal še Nogometni klub Domžale. Kapetan Dalibor Teinović je tako Mateju Selaku, ki se je Domžalam pridružil lansko poletje, do konca sezone pa bo kot posojeni igralec igral za sosednje Radomlje, za obnovo hiše predal 3340 evrov: ''Bil sem izjemno presenečen in obenem zelo vesel, da so moji družini v teh težkih časih v klubu priskočili na pomoč. Danes sem bil že v domžalski garderobi, kjer sem se igralcem in trenerjem prav lepo zahvalili. Tudi doma so bili izjemno veseli pomoči in iskrene zahvale sem moral nemudoma prenesti športnemu direktorju, predsedniku in vsem ostalim, ki so nam pomagali. Še enkrat najlepša hvala in vsa čast za to dejanje,'' je z zadovoljstvom dejal simpatični Selak, ki nam je pojasnil, kako je prišlo do neljubega dogodka: ''V zelo kratkem času je padlo ogromno snega. Na strehi ga je bilo skoraj dva metra. Mojih ni bilo doma, da bi ukrepali, in od teže se je streha zrušila v stanovanje. Zdaj je potrebno najprej vse pospraviti iz hiše in potem narediti novo streho,'' je s cmokom v grlu zaključil 22-letni Dalmatinec.

V Nogometnem klubu Domžale želimo družini Selak veliko sreče in čim hitrejšo obnovo hiše.

NK Domžale
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO