FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Elsner in Balokog razveselila otroke v Bohinju

Nogometaši Domžal se z veseljem odzovejo povabilu na različne dobrodelne prireditve. Veseli so tudi sodelovanja z drugimi klubi, ki želijo svoje mlade nadobudne igralce presenetiti z obiskom poklicnega nogometaša. Tako sta se pomočnik trenerja Luka Elsner in Kamerunec Michel Nack Balokog minuli četrtek udeležila nogometne šole v Bohinju.

ONŠ Bohinj

Člana dvakratnih državnih prvakov sta se slabi dve uri družila z nadobudnimi mladci, Luka Elsner pa se je z njimi celo pomeril na igrišču. Michel Balokog, ki je tekmo z zanimanjem spremljal ob zelenici, saj še vedno okreva po zlomu noge, pa je moral odgovarjati na številna vprašanja udeležencev otroške nogometne šole v Bohinju.

ONŠ Bohinj

Otroci so bili zelo radovedni in Kamerunec je v odgovorih med drugim pojasnil, da je začel organizirano trenirati šele pri 13 letih, pred tem pa je nogomet igral le na ulici. Njegov prvi vzornik je bil Francoz Zinedine Zidane, sedaj pa se najbolj zgleduje po igralcu Manchestra Cityja Yayi Toureju.

ONŠ Bohinj

Člana Nogometnega kluba Domžale sta se pred odhodom še slikala z otroci, jih obdarila s priložnostnimi darili, podelila avtograme in se zahvalila za povabilo z obljubo, da se prihodnje leto znova vidijo v Bohinjski bistrici.

Tekst: Grega Krmavnar

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO