MoTekma opozorila na zdravstvene težave moških

Drugi derbi občine Domžale je bil v znamenju Movembra in brkatih moških. Po desetih dneh novembra se nogometaši Domžal morda še ne morejo pohvaliti s košatostjo svojih brk, a pomemben je namen in ta je bil v nedeljo vsekakor dosežen. MoTekma je najmanj 1100 gledalcev na stadionu opozorila na zdravstvene težave moških, predvsem na raka prostate, raka testisov in psihološke težave.

Movember

Nogometaše Domžal in Radomelj ter sodniško peterico so na igrišče pospremili člani selekcije do 11 let NK Domžale, ki so prav tako nosili brke. Tudi nagradna igra med odmorom je bila v znamenju Movembra, saj so v njej sodelovali le moški z brki. Po koncu tekme in suvereni zmagi s 3:0 pa so se nogometaši Domžal slikali z igralci članskega moštva Hokejskega kluba Playboy Slavija, ki so pobudniki Movembra v Sloveniji. Ob tej priložnosti vas vabimo na njihovo ''The Movember game'', ki bo 29. novembra v Ledeni dvorani Zalog, kjer se bodo pomerili s HDD Jesenice.

Prihod

Sredina

Mare

Nagradna igra

Nagradna igra1

Mustafa Veladžić

Matej Oražem

MoTekma1

MoTekma2

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO