FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

KF Arsimi Čegrane v domžalskih dresih

Nogometni klub Domžale se vselej rad odzove na dobrodelne pobude in pomaga tistim, ki so pomoči potrebni. Tokrat je na naslov našega nogometaša, Zenija Husmanija, prišla prošnja iz njegovega matičnega kluba KF Arsimi Čegrane,ki je za svojo člansko ekipo potreboval novo nogometno opremo. 23-letni zvezni igralec se je na prošnjo nemudoma odzval in ob pomoči vodstva Nogometnega kluba Domžale v Makedonijo poslal komplet dresov dvakratnih slovenskih prvakov.

KF Arsimi Čegrane

KF Arsimi Čegrane nastopa v tretji makedonski ligi in je z novo opremo že odigral prvo tekmo. ''Makedonski Domžalčani'' so ohranili mrežo nedotaknjeno in ekipo KF Lirija premagali z izidom 1:0. Pa naj še kdo reče, da dresi niso pomembni. Nogometni klub Domžale ob tej priložnosti klubu čestita za zmago in mu želi veliko uspehov v nadaljevanju sezone.

KF Arsimi Čegrane se je za poslane drese NK Domžale zahvalil tudi z objavo na Facebooku.
Zahvala

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: KF Arsimi Čegrane

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB