V soboto "Skupaj pomagajmo uresničiti sanje"

Nogometaši Domžal bodo v soboto ob 17:00 odigrali zadnjo domačo tekmo v letošnji sezoni. Obračun z ljubljansko Olimpijo bo v celoti v znamenju dobrodelnosti, saj bomo skupaj pomagali uresničiti sanje. Z zbiranjem sredstev na stadionu bomo pomagali uresničiti sanje malemu Reneju, ki se je rodil z deformacijo desne noge in stopala. Že osmič v vsega dveh letih pa bomo v sodelovanju z Anino zvezdico pomagali tudi socialno ogroženim družinam, zato bo vstop na stadion mogoč že ob predložitvi dveh prehranskih izdelkov z daljšim rokom uporabe.

Marko Kovjenić

Zgodbo malega Reneja pozna že tako rekoč vsa Slovenija, saj je sprožila vrsto polemik o našem zdravstvu. Dejstvo je, da družina Reneja Muhameda Talića, ki le redkokdaj postavi nogometno žogo v kot, potrebuje veliko sredstev za uspešno zdravljenje deformirane noge in stopala malega navdušenca za nogomet. Dobrosrčna Slovenija je, skupaj z dobrotniki iz tujine, že zbrala 46.000 evrov za prvo operacijo, ki jo bo Rene kmalu opravil v Milanu. Seveda pa s to operacijo sanje prisrčnega fantka še niso uresničene, saj sledijo nadaljnji posegi na njegovi nogi in dolgotrajna rehabilitacija, ki zahteva veliko volje in tudi sredstev.


Zgodba malega Reneja se je dotaknila tudi nogometašev Nogometnega kluba Domžale, ki so se skupaj z vodstvom kluba odločili priključiti omenjeni akciji. Na sobotni tekmi med Domžalami in Olimpijo bomo na stojnici Anine zvezdice zbirali sredstva, ki jih bomo nakazali na Renejev račun, na katerega lahko svoje donacije nakažete tudi vi.
TRR: SI 56 2900 0003 2052 246 pri UniCredit Banka Slovenija d.d.,
Rene Muhamed Talić,
Martinuči 2, 5292 Renče.
Swift: BACXSI22 (za nakazila iz tujine), kot namen pa navedete ZA OPERACIJO.
Sredstva lahko nakažete tudi s pomočjo SMS sporočila in sicer vtipkate NOGICE in pošljete na 1919 za 1€ donacije, ali pa NOGICE5 na številko 1919 za donacijo v vrednosti 5€! Več o akciji Pomagajmo Reneju najdete tukaj…


Da bo sobotno popoldne popolnoma dobrodelno obarvano, pa bo poskrbela Anina zvezdica, ki bo znova zasijala nad domžalskim stadionom. To bo že osma skupna akcija Nogometnega kluba Domžale in omenjene organizacije, ki se je tudi ob pomoči našega kluba razširila po celotni Sloveniji. Navijači dvakratnih državnih prvakov so se na zbiranje hrane vselej množično odzvali in prepričani smo, da bomo tudi v soboto dodobra napolnili skladišče Anine zvezdice. Torej, ne pozabite, za ogled tekme Domžale – Olimpija, ki bo v soboto ob 17:00, morate na blagajni stadiona predložiti najmanj dva prehranska izdelka z daljšim rokom uporabe. Če se boste na akcijo spomnili šele ob prihodu na stadionu, naj vas ne skrbi, saj je trgovina le nekaj korakov stran. Se vidimo v soboto ob 17:00 na domžalskem stadionu. SKUPAJ POMAGAJMO URESNIČITI SANJE!

NK Domžale
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO