FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Obisk Kegljaškega kluba Kamnik

Nogometaši Domžal so v ponedeljek obiskali Kegljaški klub Kamnik, ki v letošnjem letu praznuje 60 let obstoja. Na prelepem in zelo dobro oskrbovanem kegljišču v Kamniku, ki ga vzdržuje eden od tokratnih gostiteljev, Franci Grubar, so se nogometaši pomerili v tekmi četverk. Na koncu je slavila zasedba Slobodan Vuk, Žan Majer, Rudi Požeg Vancaš in Roy Rudonja, ki je z 80 meti podrla točno 334 kegljev.

SKupinska

Omenjena četverica je vse do zadnjega bila bitko s trenersko ekipo, v sestavi Luka Elsner, Rok Hanžič in Jan Košir, okrepljeno z Goranom Vukom. Ta je na koncu zmogla podreti 318 kegljev, le tri več od tretjeuvrščene ekipe, ki so jo sestavljali Jon Gorenc Stanković, Alen Ožbolt, Erik Janža in Žiga Kous. Nekoliko slabše pa je šlo preostalim štirim udeležencem, Tadeju Remsu, Aladinu Šišiću, Ajdinu Mulaliću in Gabru Dobrovoljcu, ki so končali na četrtem mestu. Po slabi uri tekmovanja in nagovoru predsednika Francija Spruka, so si nogometaši ogledali še del treninga članskega moštva Kegljaškega kluba Kamnik.

Zmaga

Kegljaški klub Kamnik je pod vodstvom predsednika Francija Spruka v zadnjem obdobju doživel pravi razcvet. Potem ko so leta 1996 kegljači ostali brez kegljišča, je klub svoje tekme igral po sosednjih občinah, med drugim je nekaj časa gostoval tudi v Domžalah. Pred devetimi leti pa so bila prizadevanja vodstva vendarle uslišana in s pomočjo Občine Kamnik je klub vendarle dobil dom. Novo kegljišče ob nogometnem igrišču v Kamniku je prineslo nujno potrebne pogoje za mladinsko šolo kegljanja. Ta je ustvarila novo generacijo kegljačev, ki dosegajo zavidanja vredne rezultate na domačem in tudi evropskem nivoju. V letošnjem letu se lahko Kegljaški klub Kamnik pohvali z naslovom ekipnega državnega prvaka, med posamezniki pa je državni prvak med člani postal Gašper Burkeljca.  


Slobodan Vuk

Žiga Kous

Jan Košir

Jon Gorenc Stanković

Luka Elsner

Franci Gruber

Ogrevanje

Tadej Rems

Taxa

Žan Majer

Zmaga

Franci Spruk

Luka Elsner

Tekst in foto: Grega Krmavnar
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO