NKD TV: Športna vzgoja z gimnazijci SŠ Domžale

Nogometaši Domžal so se tokrat družili z dijaki in dijakinjami Srednje šole Domžale. Nejc Vidmar, Ajdin Mulalić, Kenan Horić in Saša Aleksander Živec, ki danes praznuje svoj 23. rojstni dan, so na igrišču z umetno travo v Športnem parku Domžale popestrili uro športne vzgoje dveh gimnazijskih razredov.

Skupinska

Dekleta so se preizkusila v strelih z bele točke, kjer je s svojimi simpatičnimi vložki blestel vratar Nejc Vidmar. Saša Aleksander Živec in Kenan Horić sta moški del naučila nekaj trikov z žogo, za dobro voljo pa je poskrbelo tudi žongliranje igralcev Domžal z zavezanimi očmi. Najbolje se je znašel vratar Ajdin Mulalić, ki je skupaj s soigralci najboljšemu iz posamezne skupine podelil praktično nagrado, vsi pa so prejeli nekaj za posladkati in vstopnice za sobotno tekmo z Luko Koper, ki se bo v Športnem parku Domžale začela ob 16:30.


Zbor

Nogometaši

Nejc Vidmar

Punca

Žongliranje

Oliver Bierhoff

Ajdin Mulalić

Strel

Napis

Nejc Vidmar

Saša Živec

Kenan Horić

Ajdin Mulalić

Darilo

Ajdin Mulalić

Lizike

Tekst in foto: Grega Krmavnar
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO