FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Na obisku pri PGD Domžale - mesto

Gasilci so nepogrešljiv del pri organizaciji vsake nogometne tekme na najvišji ravni. Nogometnemu klubu Domžale so na vseh domačih tekmah na voljo člani Prostovoljnega gasilskega društva Domžale – mesto, ki na stadionu v Športnem parku ne skrbijo le za požarno varnost, ampak so tudi zvesti navijači kluba.

Kenan Horić in Zeni Husmani

Tokrat se je člansko moštvo Nogometnega kluba Domžale, na čelu s poslovno-finančno direktorico Tino Jeklic, odpravilo na sedež društva in se s posebnim darilom zahvalilo za dolgoletno zgledno sodelovanje obeh organizacij.

Luka Elsner

Na drugi strani sta dva od vodilnih mož PGD Domžale – mesto, poveljnik Marko Kovač in podpoveljnik Matjaž Korošec, nogometašem predstavila prostore, lovorike, vozni park in glavne mejnike v zgodovini društva, ki je bilo ustanovljeno daljnega leta 1880.

Roy Rudonja

Po teoretičnem je sledil še praktični del prikaza dela gasilcev. Varovanci Luke Elsnerja so se preizkusili v gašenju z vodnim curkom, gašenju z vedrovko in ustvarjanju vozlov. Na koncu so se Nejc Vidmar in njegovi soigralci lahko pozabavali še s prižiganjem intervencijskih luči in sirene v gasilskem avtomobilu, Kenan Horić in Zeni Husmani pa sta preizkusila orodje za reševanje ponesrečencev iz razbitin prometnih nesreč.

Predavanje

Člani Nogometnega kluba Domžale so ob slovesu v darilo prejeli knjigo Zgodovina in razvoj PGD Domžale – mesto, s tokratnimi gostitelji pa se bodo ponovno srečali v soboto ob 16:30, ko bo na glavnem domžalskem stadionu obračun Domžal in Luke Koper.


Stavba

Rok Hanžič

Tina Jeklic

Šal


Predavanje

Žiga Kous in Erik Janža

Zeni Husmani in Kenan Horić

Goran Vuk

Nejc Vidmar

Žiga Kous

Tekst in foto: Grega Krmavnar
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO