Dobrodelna tekma v sodelovanju z Anino zvezdico

V soboto Domžalčane čaka nova prvenstvena tekma proti sosedom iz Radomelj. Tekma bo imela dobrodelni pridih, saj se bodo zbirala sredstva za slovenske družine, ki potrebujejo pomoč. V sodelovanju z Anino zvezdico, vam za dva izdelka s trajnejšim rokom uporabe, podarimo brezplačno vstopnico za ogled sosedskega derbija na stadionu Domžale.

AninaZvezdicaSpletna

Anina zvezdica že več kot 14 let skrbi za vse slovenske družine, ki so potrebne pomoči. Domžale so prvi športni klub, ki je pristopil in začel sodelovati s to dobrodelno organizacijo: "1. 1. 2010 sem uresničila svojo željo iz otroštva, da pomagam ljudem v stiski. Nastala je Anina zvezdica, ki s svojimi utrinki širi svoje poslanstvo. Namesto praznovanja svojega rojstnega dne, sem organizirala prvo dobrodelno akcijo. Pozvala sem družino in prijatelje, da namesto daril prinesejo hrano z daljšim rokom uporabe. Bili so navdušeni. Prišli so tudi do trikrat in tako smo že takrat pomagali 37 družinam. Tako se je vse začelo in nadaljevalo. Vsaka akcija je večja in vedno pomagamo ljudem še bolj. Naš največji cilj pa je vsekakor, da tovrstna pomoč ne bi bila potrebna in da bi vsi ljudje dostojno živeli," pravi ustanoviteljica Anine zvezdice Ana Lukner Roljić.

Dobrodelna tekma proti NK Radomlje se bo odigrala to soboto, 2. decembra ob 15. uri na Domžalskem stadionu. Vljudno vabljeni, da pomagate tudi vi.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO