Manj svečk za manj grobov

Tudi letos bo Nogometni klub Domžale sodeloval v akciji "MANJ SVEČK ZA MANJ GROBOV" katero organizira Dom Upokojencev Domžale.

ManjSveckZaManjGrobovSpletna.png

Skupaj pozivamo vse, da del denarja, ki bi ga tako, kot vsako leto namenili za nakup svečk, donirajo Domu Upokojencev Domžale. Vsako leto gredo vsa zbrana sredstva v dober namen za nakup pripomočkov, ki pomagajo pri delu zaposlenim in olajšajo bivanje stanovalcem v DU Domžale. Eden od pripomočkov, ki bi vsekakor olajšal življenje stanovalcem je voziček za pomoč pri hoji, ki je namenjen varnemu in samostojnemu premikanju uporabnikov. Naprava zagotavlja varno oporo pri hoji, nudi pomoč in podporo pri vstajanju, kakor tudi vračanju v sedeči položaj. Služi lahko, kot pripomoček pri rehabilitaciji po poškodbi in boleznih.

Zato vabimo vse, da letos raje kupite svečko manj in s tem pomagate Domu Upokojencev Domžale, da bodo še naprej lahko pomagali ostarelim in onemoglim.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO