Dobrodelni derbi

Sobotni občinski derbi ni ponudil z zadetki, je pa srečanje vsekakor doseglo svoj namen z vidika dobrodelnosti. Teden pomoči, ki smo ga v NK Domžale izpeljali skupaj z Anino zvezdico, je tako uspel v celoti.

nkd 2 vuk

“Z Ano že dolgo sodelujemo in tudi v aktualnih zares groznih razmerah smo se odločili priskočiti na pomoč ter tako k celoti pristavili en majhen delček. Pobudo je predstavljala prijateljska tekma naših mladih fantov z igralci iz akademije Ruh, ki so tudi bili gostje na derbiju z Radomljami. Sem mnenja, da je potrebno in prav, da ima športna dejavnost svoje poslanstvo tudi v smislu družbene odgovornosti, zato bomo v klubu ob takšnih trenutkih vselej stopili skupaj,” je povedal športni direktor Matej Oražem.

V akciji so sodelovali nogometaši obeh ekip, trenerji, sodniki in seveda navijači. Zbrane dobrine bodo pod okriljem Anine zvezdice v Ukrajino odposlane v naslednjih dneh, še naprej pa lahko preko Truhome pomagate tudi s finančnim prispevkom. Slednji je namenjen nakupu dobrodelnih paketov.

Vsem sodelujočim, predvsem obiskovalcem, ki so na blagajno stadiona prinesli zares ogromno izdelkov z daljšim rokom uporabe, se iz srca zahvaljujemo!

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO