NKD TV: Leto bodo zaključili dobrodelno

Nogometaši Domžal bodo leto 2013 zaključili na najlepši možni način. Na zadnji tekmi, ki bo v soboto ob 15:00, bodo gostili kranjski Triglav, srečanje pa bo v znamenju dobrodelnosti. Nogometni klub Domžale in Anina zvezdica sta znova združila moči in vsak obiskovalec si bo ob predložitvi vsaj dveh prehranskih izdelkov z daljšim rokom uporabe gorenjski derbi ogledal brezplačno.


Anina zvezdica

Tako kot na prejšnjih skupnih akcijah bo Anina zvezdica zbrano hrano tudi tokrat razdelila socialno ogroženim družinam. Nogometaši Domžal so prvič hrano za omenjeno organizacijo zbirali maja 2012, julija istega leta pa je prišlo tudi do uradnega sodelovanja obeh organizacij, saj se je Nogometni klub Domžale odločil, da bo hrbtni del dresa članske ekipe krasil logotip Anine zvezdice. Novembra lani je bila uspešno izvedena prva skupna akcija zbiranja hrane, ki je presegla vsa pričakovanja. Podobno je bilo tudi letošnjega maja, ko smo se Domžalčani znova izkazali z dobrodelnostjo. December je mesec obdarovanj in cilj tokratne akcije je polepšati praznike otrokom iz socialno ogroženih družin.

Rudi Požeg Vancaš

Na zelenici pa se v soboto obeta oster boj za vsako žogo, saj obe ekipi nujno potrebujeta točke. Domžalčani si z zmago želijo popraviti izhodišče za spomladanski del sezone in poskrbeti za nekoliko mirnejši zimski odmor, Kranjčani pa bi se radi otresli zadnjega mesta na lestvici. Domačini bodo nastopili nekoliko oslabljeni, saj sta ob dlje časa poškodovanih Tadeju Remsu, Marku Kovjeniću in Drašku Božoviću, na stranskem tiru še kapetan Darko Zec, ki je izpustil že tekmo v Celju, in Joshua Parker, ki je v četrtek prestal rutinsko operacijo kolena in se je že vrnil v Anglijo.

Rudi Požeg Vancaš

Med igralci, ki najresneje konkurirajo za mesto v prvi enajsterici, je zagotovo Rudi Požeg Vancaš. 19-letni Belokranjec je v Domžale prišel junija 2011, sobotna tekma s Triglavom pa bo že njegova 50. v najmočnejši slovenski ligi. V letošnji sezoni je odigral 17 tekem, od tega jih je kar 15 začel v udarni enajsterici. V goste ta konec tedna prihaja ekipa, ki je občasnemu mlademu slovenskemu reprezentantu pisana na kožo, saj je proti njej dosegel kar tri od petih golov v članski karieri. Ofenzivni zvezni igralec v letošnji sezoni še čaka na svoj prvi gol in zadnja tekma jesenskega dela prvenstva se zdi pravšnji trenutek za to. Kljub nekoliko slabšim izidom v zadnjem obdobju, vzdušje v moštvu ostaja odlično…


Tekma med Domžalami in kranjskim Triglavom, ki jo boste lahko v živo spremljali tudi na naši spletni strani, se bo v Športnem parku Domžale začela v soboto, 7. decembra ob 15:00. Srečanje bo vodila sodniška trojka Matej Jug (Tolmin), Borut Kopač (Idrija) in Uroš Bensa (Kojsko), delo četrtega sodnika pa bo opravljal Matej Žunič (Kranj). Skupaj pomagamo družinam v stiski!

Anina zvezdica

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO