Kosič: želimo si več takih tekem

Domžalčani so se ob reprezentančnem premoru pomerili z ekipo TSV Hartberg, ki igra v prvi avstrijski ligi in trenutno zaseda visoko 4. mesto.

ZA SPLETNO IZJAVA

"Hartberg je resna ekipa, zato je bil to za nas dober preizkus, da vidimo kje smo. Prvi polčas je bil z naše strani zelo dober, v drugem pa smo nasprotniku puščali preveč prostora, ki ga je tako kvalitetna ekipa znala izkoristiti. Tudi mi smo imeli priložnosti, da dosežemo še kak gol in tekmo obrnemo v našo prid, ampak jih nismo izkoristili. Zadovoljen sem z dinamiko na igrišču in vesel, da smo pokazali pravi obraz," je dejal Kosič.

O nasprotniku je Kosič povedal: "Zagotovo so to nasprotniki, s katerimi si želimo igrati ob reprezentančnih premorih. V septembru smo igrali z Rijeko, zdaj s Hartbergom in to so vsi nasprotniki, ki igrajo agresivno, čvrsto in imajo dober ritem na igrišču. Zagotovo si želimo takšnih tekem v prihodnje še več."

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO