FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Celje 4:0

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2013/2014, 10. KOLO
sobota, 21.09.2013 ob 20:15
Športni park Domžale, 500 gledalcev
Strelci: 1:0 Vuk S. 35', 2:0 Parker 47', 3:0 Parker 80', 4:0 Kous 83'

Sodniki:
Slavko Vinčić (Maribor), Boris Ploj (Miklavž na Dravskem polju) in Simon Smej (Fokovci). Dodatna pomočnika: Vojko Goričan (Loče pri Poljčanah), Bojan Mertik (Odranci). Četrti sodnik: Bojan Šinkovec (Maribor). Delegat: Janko Kodarin (Koper).

Domžale - Celje

DOMŽALE CELJE
41 Vidmar Nejc 12 Kotnik Matic
2 Skubic Nejc 4 Vrhovec Blaž
5 Zec Darko 5 Krajcer Marko
7 Požeg Vancaš Rudi 6 Centrih Matej
10 Vuk Slobodan 8 Jugovič Igor
23 Parker Joshua Kevin Stanley 11 William Franklin Vicente 
37 Majer Žan 18 Gobec Sebastjan
64 Janža Erik 24 Žitko Matic
77 Gabrić Drago 28 Zajc Miha
88 Korun Uroš 29 Žurej Andraž
90 Husmani Zeni 99 Čadikovski Dragan


1 Balažič Izidor 1 Mujčinovič Amel
4 Ljubović Denis 7 Verbič Benjamin 
9 Vuk Goran 9 Bajde Gregor
11 Mijić Miloš 15 Jovanovič Ivan
27 Dobrovoljc Gaber 16 Korošec Miha
92 Kous Žiga 19 Plesec Nejc
99 Banović Igor 20 Kolman Nejc

Strelci: 1:0 Vuk S. 35', 2:0 Parker 47', 3:0 Parker 80', 4:0 kous 83'
Menjave:
Domžale: Gabrić - Kous 46', Majer - Banović 65', Vuk S. - Mijić 73'
Celje: Vicente - Verbič 46', Zajc - Kolman 66', Žurej - Bajde 78'
Rumeni kartoni: Vuk S. 23', Jugović 24', Gabrić 36', Vrhovec 61', Čadikovski 90+1'
Rdeči karton: Žitko 17'

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Marka Kovjenića, Draška Božovića in Tadeja Remsa.

90+3. minuta: Po dveh minutah dodatka je glavni sodnik Slavko Vinčić označil konec tekme in Domžalčani so dosegli prvo domačo zmago v sezoni!

90+1. minuta: Dragan Čadikovski je prejel rumeni karton.

4:0 Kous; 83. minuta:
Domžalčani so izpeljali hiter protinapad po levi strani. Požeg Vancaš je podal do Parkerja, ki je s prve na levi zaposlil Mijića. Ta je krenil proti kazenskemu prostoru Celja in v pravem trenutku podal do Kousa, ki je brez težav preigral vratarja Kotnika in poslal žogo v prazno mrežo.

3:0 Paker; 80. minuta:
Skubic je z globinsko podajo na desni strani našel Kousa, ki je prodrl do kazenskega prostora. Natančno je podal v sredino do Parkerja, ki je z 11 metrov močno streljal. Žoga je med potjo zadela Jugovića, spremenila smer in končala v mreži gostov.

78. minuta: V ekipi Celja je Žureja zamenjal Bajde.

78. minuta: Celjani so izpeljali lepo akcijo na polovici Domžal. 20 metrov od vrat je s strelom poizkušal Žurej, a se je izkazal vratar Vidmar.

77. minuta: Požeg Vancaš je izvajal prosti strel z leve strani. Poslal je predložek na bližnjo vratnico, kjer je Korun streljal za las mimo leve vratnice.

75. minuta: Mijić je odlično sprejel žogo na polovici Celja. Podal je na levo stran do Parkerja, ki je poslal predložek pred vrata. Tam je iz težkega položaja z 11 metrov streljal Požeg Vancaš. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Kotnik.

73. minuta: Skubic je začel akcijo na desni strani. Podal je v kazenski prostor, kjer je Vuk odlično žogo nastavil Banoviću. Slednji je z 20 metrov meril mimo gostujočih vrat. V ekipi Domžal je Slobodana Vuka zamenjal Miloš Mijić.

67. minuta: Domžalčani so vnovič izigrali obrambo Celja. Slobodan Vuk je prišel sam pred gostujoča vrata, a je strel napadalca Domžal z 10 metrov uspešno odbil vratar Kotnik.

66. minuta: V ekipi Celja je Zajca zamenjal Kolman.

65. minuta: V ekipi Domžal je Žana Majerja zamenjal Igor Banović.

65. minuta: Celjani so prišli do kota z leve strani. Gobec je poslal predložek pred vrata, kjer je najprej streljal Verbič, Vidmar je žogo na kratko odbil. Drugič je streljal Centrih, a je žogo v prečko odbil Vidmar, potem pa je pred vrati z roko igral Čadikovski.

61. minuta: Zaradi prekrška nad Nejcem Skubicem je rumeni karton prejel Vrhovec.

56. minuta: Domžalčani so krenili v hiter protinapad. Vuk je na desni strani našel Skubica, ki je prodrl proti kazenskemu prostoru Celja. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je Parker z glavo vrnil v sredino do Vuka. Ta je povsem sam s sedmih metrov z glavo meril mimo gola Celja.

55. minuta: Celjani so prišli do prostega strela dobrih 30 metrov od domačih vrat. Z močnim strelom je postregel Krajcer, a je žoga zletela za las mimo leve vratnice.

2:0 Parker; 47. minuta:
Skubic je bil pri žogi na desni strani polovice Celja. Poslal je odlično podajo po tleh v kazenski prostor, kjer je do strela z 12 metrov prišel Parker. Z močnim strelom v dolgi kot, nekoliko z desne, je premagal vratarja Kotnika.

46. minuta: Prišlo je do nesporazuma med sodniki in domačo klopjo. Domžalčani so drugi polčas začeli z igralcem manj, po dobre pol minute igre pa je vstopil Žiga Kous, ki je zamenjal Draga Gabrića.

46. minuta: V ekipi Celja je Vicenteja zamenjal Verbič. S sredine igrišča so drugi polčas začeli igralci Celja.

45+2. minuta: Glavni sodnik Slavko Vinčić je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Majer je z odličnim posredovanjem ukradel žogo na sredini igrišča. Slobodan Vuk je krenil proti kazenskemu prostoru, kjer se je 18 metrov od vrat odločil za močan strel. Meril je mimo desne vratnice gostujočih vrat.

43. minuta: Vicente je priboril kot z desne strani za Celje. Gobec je podal pred vrata Domžal, kjer je na kratko odbil Parker. Do strela je prišel Zajc, a je njegov poizkus z 20 metrov uspešno blokiral Zec.

36. minuta: Zaradi prekrška nad Gobcem je rumeni karton prejel Gabrić.

1:0 Slobodan Vuk; 35. minuta: Gabrić je na desni strani pobegnil Gobcu. Prvi poizkus predložka je odbil Zajc, v drugo pa je hrvaški igralec Domžal pred vrati našel Slobodana Vuka, ki je z neposredne bližine z glavo žogo zabil pod prečko.

32. minuta: Domžalčani so pritisnili proti vratom Celja. Najprej so gostje dvakrat uspešno odbili kvalitetna predložka Janže in Skubica. Potem pa je do strela s 25 metrov prišel Majer, ki je s pravim projektilom zadel Krajcerja.

23. minuta: Zaradi prekrška nad Krajcarjem je rumeni karton prejel Vuk. Zaradi ugovarjanja je rumeni karton prejel tudi Jugović.

20. minuta: Skubic je priboril kot z desne strani. Po podaji Janže je na prvi vratnici Gobec odbil v nov kot. Janža je znova podal na bližnjo vratnico, kjer so gostje odbili pred Vukom.

Rdeči karton Žitko; 17. minuta:
Po podaji Požega Vancaša je obrambi Celja pobegnil Slobodan Vuk. Ta je sam krenil proti vratom gostov, od zadaj pa ga je nepravilno oviral Žitko. Glavni sodnik Slavko Vinčić je počakal do konca akcije, a Vuk ni uspel priti do neoviranega strela. Z zadržkom je zapiskal prekršek in branilcu Celja pokazal rdeči karton, saj je bil zadnji obrambni igralec svoje ekipe.

6. minuta: Parker je na levi strani priboril prvi kot na tekmi. Požeg Vancaš je podal na bližnjo vratnico, kjer so gostje uspešno odbili.

3. minuta: Gobec je globoko na levi strani polovice Domžal našel Žureja. Njegov poizkus predložka je blokiral Skubic. Žoga je prišla do Vicenteja, ki je na vrhu kazenskega prostora našel Vrhovca. Slednji je z 20 metrov meril čez domača vrata.

1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli nogometaši Domžal, ki so zaigrali v naslednji postavitvi, od desne proti levi: Vidmar; Skubic, Korun, Zec, Janža; Husmani, Majer; Gabrić, Požeg Vancaš, Parker, Slobodan Vuk.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB