FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Minimalen poraz proti Mariboru

Nogometaši Domžal so se v zadnjem kolu prve četrtine prvenstva udarili z vodilnim moštvom. Državni prvak Maribor je ob Kamniško Bistrico prišel kot izraziti favorit in to vlogo je na koncu tudi upravičil. Začetek tekme je bil izjemno zanimiv, saj sta obe ekipi krenili v odprt boj. Uvodni juriš se je končal v deseti minuti, ko je edini gol na srečanju dosegel napadalec gostov Jean-Philippe Mendy.

Darko Zec

Po vodstvu Štajercev se je dogajanje na igrišču preselilo na sredino igrišča. Gostje so nadzirati potek igre, Domžalčani pa vse do zaključka prvega dela igre niso uspeli nevarneje zapretiti. V 43. minuti je za odlično potezo poskrbel Slobodan Vuk, ki je v kazenskem prostoru Maribora preigral Arghusa, močno sprožil, a se je izkazal vratar Jasmin Handanović. Slednjemu je le minuto pozneje na drugi strani vrnil vratar domačih Nejc Vidmar, ki je zaustavil nevaren poizkus Marcosa Tavaresa.

Slobodan Vuk

V drugem delu smo še naprej spremljali izenačeno tekmo, obe ekipi pa sta imeli tudi po nekaj priložnosti. Za Domžalčane sta najlepši zapravila Drago Gabrić v 53. in Slobodan Vuk v 67. minuti, ko je znova odlično posredoval mariborski vratar. Varovance Luke Elsnerja že v sredo čaka prva obveznost v pokalnem tekmovanju. Domžalčani bodo ob 16:00 gostovali na Ptuju, kjer se bodo udarili z ekipo NŠ Drava.    


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Peter Koprivnikar
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB