FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Prvenec Jelarja za remi v Zagrebu

Nogometaši Domžal so se v soboto odpravili v Zagreb, kjer so odigrali močno mednarodno prijateljsko tekmo proti hrvaški Lokomotivi. V zanimivem in dinamičnem obračunu sta padla dva gola, po eden na vsaki strani.

Anže Jelar

Domžalčani so bili proti četrtouvrščeni ekipi najmočnejše hrvaške lige nevarnejši nasprotnik, a je znova nekoliko zatajila realizacija. Najlepše priložnosti so zapravili Joshua Parker v prvem in Drago Gabrić ter Miloš Mijić v drugem polčasu. Slednji je v 50. minuti stresel vratnico, le 180 sekund pozneje pa so domačini povedli. Prednost jim je s strelom po tleh zagotovil Ivan Lendrić. Dvakratni državni prvaki se kljub zaostanku niso predali in nagrada je prišla v 83. minuti, ko je svoj prvi gol v rumenem dresu dosegel Anže Jelar.

Ante Čačić in Boris Živković

Gostovanje Domžal v Zagrebu je spremljal tudi trener Maribora, Ante Čačić, ki bo s svojo ekipo ob Kamniški Bistrici gostoval v soboto ob 17:30.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB