FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Lokomotiva Zagreb - Domžale 1:1

Mednarodna prijateljska tekma
sobota, 07.09.2013 ob 16:30
Igrišče na Kajzerici Zagreb
Strelca: 1:0 Lendrić 53', 1:1 Jelar 83'

Darko Zec

LOKOMOTIVA ZAGREB
DOMŽALE
27 Šarlija Marko 41 Vidmar Nejc
3 Musa Mario 2 Skubic Nejc
5 Mesarić Leonard 4 Ljubović Denis
6 Puljić Ante 5 Zec Darko
9 Budimir Ante 10 Vuk Slobodan
10 Martinac Tomislav 11 Mijić Miloš
15 Chago Mathias 23 Parker Joshua Kevin Stanley
17 Čabraja Dejan 29 Balkovec Jure
30 Šovšić Damir 77 Gabrić Drago
33 Trebotić Dinko 90 Husmani Zeni
45 Samaeth Lamin 99 Banović Igor


1 Picak Dominik 1 Balažič Izidor
2 Matas Nikola 8 Božović Draško
4 Barbarić Tomislav 9 Vuk Goran
7 Peko Ivan 16 Jelar Anže
14 Lendrić Ivan 18 Pihler Aleks
22 Plum Hrvoje 37 Majer Žan
32 Čarapina Adrijano 88 Korun Uroš

Strelca: 1:0 Lendrić 53', 1:1 Jelar 83'

Menjave:
Lokomotiva Zagreb: Chago - Lendrić 46', Musa - Plum 46', Budimir - Barbarić 46', Šarlija - Picak 46', Martinac - Matas 63', Trebotić - Peko 63', Samaeth - Čarapina 63'
Domžale: Banović - Majer 46', Zec - Korun 46', Skubic - Božović 46, Vidmar - Balažič 46', Gabrić - Jelar 63', Vuk G. - Vuk S. 63', Pihler - Husmani 63'
Rumeni kartoni: /
Rdeči kartoni: Parker 85', Peko 85'

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni bilo Marka Kovjenića in Tadeja Remsa. Zbolel je Rudi Požeg Vancaš, reprezentančne obveznosti pa so imeli Gaber Dobrovoljc, Erik Janža in Žiga Kous. Jon Gorenc Stankovič in Roy Rudonja nista pripotovala v Zagreb.


90. minuta: Glavni sodnik je označil konec tekme.

90. minuta: Matas je poslal predložek z desne strani. Z glavo je streljal Čabraja, ki je meril mimo desne vratnice.

Rdeči karton Parker in Peko; 85. minuta:
Ob stranski črti sta si v lase skočila Parker in Peko. Oba sta prejela rdeči karton.

1:1 Jelar; 83. minuta: Mijić je izvajal kot z desne strani. Poslal je predložek na prvo vratnico, kjer je bil Jelar, ki je z odličnim strelom z glavo žogo poslal v spodnji levi kot.

80. minuta: Domžalčani so krenili v hiter protinapad. Mijić je na kratko podal do Parkerja, ki je s 30 metrov poizkušal z močnim strelom. Žoga je zletela za las mimo leve vratnice.

77. minuta: Šovšić je izvajal kot z leve strani. Poslal je predložek na prvo vratnico, kjer je z glavo streljal Puljić. Meril je za las mimo desne vratnice.

67. minuta: Jelar je prodiral po desni strani. Na vrhu kazenskega prostora je našel Gorana Vuka, ki je žogo namestil Pihlerju. Ta je s 25 metrov nevarno meril v spodnji desni kot domačih vrat. Vratar Picak je z zadnjimi močmi odbil v kot.

66. minuta: Goran Vuk je prodiral na polovici Lokomotive. 25 metrov od vrat je poizkušal s strelom z levico, a je meril previsoko.

58. minuta: Domžalčani so prišli do prostega strela 25 metrov od vrat Lokomotive. S strelom z levico je poizkušal Mijić, ki je meril za las previsoko.

56. minuta: Slobodan Vuk je bil pri žogi na polovici Lokomotive. Podal je na levo stran kazenskega prostora, kjer je bil povsem sam Mijić. Z 10 metrov je streljal močno z voleja, a je zadel desno vratnico.

1:0 Lendrić; 53. minuta:
Trebotić je s podajo za hrbet domžalskih branilcev našel Lendrića, ki je bil najverjetneje v prepovedanem položaju. Sodniškega piska ni bilo, napadalec Lokomotive pa je s strelom po tleh premagal vratarja Balažiča.

50. minuta: Domžalčani so izpeljali lepo akcijo po levi strani. Balkovec je ob avt liniji zaposlil Mijića, ki je s prvim kontaktom preigral Samaetha. Podal je na drugo vratnico, kjer je Parker žogo pred vrata z glavo podal do Gabrića. Ta jo je s petih metrov poslal za las mimo leve vratnice.

48. minuta: Domžalčani so odločno začeli drugi polčas. Gabrić je poizkušal s strelom z razdalje, a je meril previsoko.

45. minuta: Glavni sodnik je brez podaljška označil konec prvega polčasa.

34. minuta: Husmani je na levi strani našel Balkovca, ki je poslal odličen predložek na prvo vratnico. Do strela je prišel Parker, ki je z 10 metrov meril za las mimo desne vratnice.

24. minuta: Husmani je z globinsko podajo po tleh našel Mijića, ki je s 25 metrov močno sprožil. Vratar Šarlija je žogo s konicami prstov dvignil čez prečko. Po podaji s kota Mijića so domači odbili do Gabrića, ki je podal na desno do Mijića. Ta je priboril prosti strel, ki ga je izvedel Husmani. Domači so se po novi podaji v kazenski prostor znova ubranili.

23. minuta: Budimir je bil pri žogi na desni strani kazenskega prostora Domžal. Žogo je zavrnil do Čabraje, ki je z roba kazenskega prostora meril v dolgi kot, a je bil nenatančen.

18. minuta: Mijić in Parker sta kombinirala na levi strani polovice Lokomotive. Dobrih 20 metrov od vrat je poizkušal Parker, ki je dodobra namučil vratarja Šarlijo, ki je s težavo žogo odbil.

12. minuta: Domačini so prišli do nevarnejšega strela s 25 metrov. Sprožil je Martinac, ki je meril slab meter čez zgornji desni kot gostujočih vrat.

10. minuta: Husmani je priboril prosti strel na sredini igrišča. Na hitro je podal do Slobodana Vuka, ki je na desnem robu kazenskega prostora prišel do strela. njegov poizkus je brez težav zaustavil vratar Šarlija.

3. minuta: Skubic je storil prekršek na levi strani polovice Domžal. Po podaji Šovšića je v kot odbil Vuk. Po novi podaji Šovšića je z glavo odbil Zec. Lokomotiva je poslala nov predložek z desne strani. Z glavo je streljal osamljeni Puljić, a je bil dobro postavljen vratar Vidmar, ki je žogo ujel.

1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli nogometaši Domžal, ki so zaigrali v naslednji postavitvi, od desne proti levi: Vidmar; Skubic, Ljubović, Zec, Balkovec; Banović, Husmani; Gabrić, Parker, Mijić; Slobodan Vuk.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB