FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Zavrč 1:1 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2013/2014, 5. KOLO
sobota, 10.09.2013 ob 20:30
Športni park Domžale, 400 gledalcev
Strelca: 0:1 A. Čeh 30'/11m, 1:1 Dobrovoljc 77'

Sodniki
: Matej Jug (Tolmin), Borut Kopač (Idrija), Uroš Bensa (Kojsko), Marko Podgoršek (Duplje). Delegat: Jožef Kamenšek (Maribor).

Domžale - Zavrč 1:1

DOMŽALE ZAVRČ
41 Vidmar Nejc
21 Bešenič Luka
5
Zec Darko 2 Kokol Miha
7 Požeg Vancaš Rudi 5 Roškar Marko
9 Vuk Goran 8 Šafarič Nikola
11 Mijić Miloš 10 Kelenc Doris
15 Gorenc Stanković Jon 11 Čeh Sandi
27 Dobrovoljc Gaber 14 Sambolec Boris
29 Balkovec Jure 16 Čeh Aleš 
90 Husmani Zeni 18 Kresinger Dino
92
Kous Žiga 20 Golubar Josip
99
Banović Igor 80 Benko Jože


1 Balažič Izidor 21 Fink Gregor
3 Tirc Lan 6 Murko Peter
6 Rudonja Roy 15 Kurbus Dejan
8 Božović Draško 19 Dugolin Andrej
18 Pihler Aleks 22 Matjašič Jure
64 Janža Erik 23 Fuček Josip
77 Gabrić Drago 25 Brlečič Mario

Strelca:
0:1 A. Čeh 30'/11m, 1:1 Dobrovoljc 77'
Menjave:
Domžale: Požeg Vancaš - Gabrić 46', Gorenc Stanković - Božović 46', Banović Janža 73'
Zavrč: Benko - Matjašić 71', A. Čeh - Brlečić 71', Golubar - Fuček 86'
Rumeni kartoni: Vidmar 24', Božović 68', Zec 79', S. Čeh 86', Dobrovoljc 90+3'
Rdeči kartoni:

V ekipi Domžal zaradi neposrednega rdečega kartona na tekmi proti Krki nima pravice nastopa Nejc Skubic, po poškodbi pa še vedno okrevajo Slobodan Vuk, Denis Ljubović, Žan Majer, Anže Jelar, Tadej Rems in Ajdin Mulalić. Prvič je v postavi Domžal 18-letni Roy Rudonja, ki je pred kratkim podpisal pogodbo z Nogometnim klubom Domžale.


90+5. minuta: Glavni sodnik Matej Jug je označil konec tekme.

90+3. minuta: Zaradi ugovarjanja je rumeni karton prejel Gaber Dobrovoljc.

90+3. minuta: Janža je odlično prodiral po levi strani. Poslal je nizek predložek v sredino, kjer je do strela prišel Gabrić. Meril je proti vratom, žoga pa se je od gostujočega branilca odbila v kot.

90+1. minuta: Četrti sodnik Marko Podgoršek je označil štiri minute dodatka tekme.

88. minuta: Balkovec je z leve strani poslal predložek v kazenski prostor Zavrča. Do strela z glavo je prišel Gabrić, ki pa žoge ni najbolje zadel.

86. minuta Zaradi prekrška nad Janžo je rumeni karton prejel Sandi Čeh. V ekipi Zavrča je Golubarja zamenjal Fuček.

86. minuta: Kelenc je preigraval na desnem robu kazenskega prostora. Prišel je do močnega strela v spodnji levi kot, a je dobro posredoval vratar Vidmar, ki je žogo zadržal v svojih rokah.

84. minuta: Mijić in Janža sta izigrala obrambo Zavrča na levi strani. Po predložku v kazenski prostor je z glavo streljal Vuk, žoga pa se je od Roškarja odbila v kot. Igralca sta trčila z glavama, a sta lahko nadaljevala z igro. Balkovec je s kota podal predaleč.

81. minuta: Goran Vuk je priboril kot na levi strani. Balkovec je poslal predložek na prvo vratnico, kjer je odbil Sandi Čeh. Žoga je prišla do Mijića, ki je s 16 metrov streljal za las mimo leve vratnice.

79. minuta: Zaradi prekrška nad Kresingerjem je rumeni karton prejel Zec. Prosti strel slabih 20 metrov od vrat Domžal je izvajal Kelenc, ki je meril v spodnji levi kot domačih vrat. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Vidmar.

1:1 Dobrovoljc; 77. minuta: Janža je priboril prosti strel na levi strani polovice Zavrča. Po predložku Balkovca na prvo vratnico je žogo v mrežo zabil Dobrovoljc.

73. minuta: V ekipi Domžal je Igorja Banovića zamenjal Erik Janža.

72. minuta: Mijić je bil pri žogi na desni strani polovice Zavrča. Poslal je predložek v kazenski prostor, kjer si je žogo zaustavil Božović. Z 12 metrov je streljal s konico čevlja, a je meril previsoko.

71. minuta: V ekipi Zavrča sta Benka in Aleša Čeha zamenjala Matjašić in Brlečić.

69. minuta: Domžalčani so vnovič odlično kombinirali pred kazenskim prostorom Zavrča. Po podaji v kazenski prostor se je Goran Vuk odlično obrnil in z 11 metrov močno streljal. Goste je tokrat rešila vratnica.

68. minuta: Zaradi prekrška nad Kokolom je rumeni karton prejel Draško Božović.

64. minuta: Kous je izvajal kot z desne strani. Poslal je nekoliko previsok predložek za Zeca, žoga pa je prišla do Mijića. Ta je z 20 metrov meril mimo desne vratnice gostujočih vrat.

62. minuta: Mijić je z leve strani poslal uporaben predložek pred vrata. Tam z glavo ni najbolj streljal Gabrić, žogo pa je nespretno v kot odbil Kokol. Po podaji Kousa z desne strani je z glavo nevarno pod prečko meril Zec. Strel je z zadnjimi močmi odbil vratar Bešenić, odbito žogo pa je Dobrovoljc s petih metrov, precej z desne, poslal čez vrata.

60. minuta: Božović je bil pri žogi na desni strani polovice Zavrča. Poslal je predložek na bližnjo vratnico, kjer je do strela z glavo prišel Gabrić. Vratar Bešenić je žogo uspešno zadržal v svojih rokah.

58. minuta: Domžalčani so prišli do kota na desni strani. Po podaji Kousa so pred Dobrovoljcem uspešno odbili gostujoči branilci.

54. minuta: Balkovec je bil pri žogi na levi stani polovice Zavrča. Poslal je predložek v kazenski prostor, kjer je z glavo streljal Goran Vuk. Iz težkega položaja je meril mimo desne vratnice.

52. minuta: Domžalčani so vnovič odlično kombinirali v kazenskem prostoru Zavrča. Do strela z desetih metrov je prišel Gabrić, a se je znova izkazal vratar Bešenić. Odbita žoga je ponovno prišla do Gabrića, ki je odlično preigraval v kazenskem prostoru. V dvoboju z gostujočim branilcem je padel, a sodnik Jug znova ni zapiskal v korist domačih.

50. minuta: Domžalčani so odločno začeli drugi polčas. Po podaji Božovića so gostje odbili v kot. Po podaji Balkovca je pred vrati izbil Kresinger.

46. minuta: Gabrić je odlično preigraval globoko na desni strani polovice Zavrča. Poslal je odličen predložek pred vrata, kjer je Mijić z glavo streljal nekoliko previsoko.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal, ki so med odmorom storili dve zamenjavi. Rudija Požega Vancaša in Jona Gorenca Stankovića sta zamenjala Drago Gabrić in Draško Božović.

45+2. minuta: Glavni sodnik Matej Jug je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Marko Podgoršek je označil minuto dodatka prvega polčasa.

43. minuta: Kelenc je izvajal prosti strel z desne strani polovice Domžal. Poslal je predložek v kazenski prostor, kjer je z glavo nespretno posredoval Gorenc Stanković. Žoga je zletela za las mimo leve vratnice v kot. Po kotu je uspešno izbil Dobrovoljc.

36. minuta: Domžalčani so zagospodarili na igrišču in Šafarić je odbil v kot z leve strani. Po podaji Balkovca je z glavo pod prečko streljal Zec. Vratar Bešenić je z odlično obrambo žogo odbil v kot. Tokrat je z desne strani podal Kous, v kazenskem prostoru pa je padel Zec, vendar tokrat brez najstrožje kazni.

35. minuta: Husmani je priboril prosti strel globoko na desni strani polovice Zavrča. Po podaji Kousa je pred vrati uspešno izbil Sambolec.

33. minuta: Husmani je podal na desno stran do Kousa, ki je poslal nevaren predložek pred vrata. Tam je vratar Bešenić žogo odbil do Mijića, ki je streljal s prve, a žoge ni najbolje zadel.

32. minuta: Domžalčani so kombinirali na polovici Zavrča. Žoga je prišla do Husmanija, ki je s 25 metrov nevarno sprožil. Meril je nekoliko previsoko.

0:1 A. Čeh; 30. minuta:
Kelenc je prodiral na desni strani kazenskega prostora Domžal. Po prekršku Gorana Vuka je sodnik Jug še drugič pokazal na belo točko. Tokrat je najstrožjo kazen uspešno izvedel Aleš Čeh.

27. minuta: Domžalčani so uspešno kombinirali na desnem robu kazenskega prostora. Po podaji Mijića je s sedmih metrov streljal Goran Vuk, ki pa je meril mimo desne vratnice.

Enajstmetrovka Benko; 25. minuta:
Zavrč je imel stranski avt z desne strani. Po podaji v kazenski prostor je žogo z roko odbil vratar Vidmar. Na vrhu kazenskega prostora je v dvoboju Banovića in Aleša Čeha slednji padel. Sodnik Jug je po krajšem oklevanju dosodil enajstmetrovko. Zaradi ugovarjanja je rumeni karton prejel Nejc Vidmar, ki je ob svojem posredovanju zahteval prekršek. Odgovornost za strel z bele točke je prevzel Benko, ki je meril visoko čez gol.

21. minuta: Golubar je krenil v hiter protinapad. Pred kazenskim prostorom je podal na levo do Benka, ki je z desetih metrov poizkušal s strelom v dolgi kot. Vratar Vidmar je žogo odlično odbil z roko. Do strela s 13 metrov je prišel še Kelenc, ki pa je meril previsoko.

19. minuta: Požeg Vancaš je na levi strani priboril prvi kot na tekmi. Po podaji Balkovca je najprej z glavo streljal Zec. Žoga je prišla do Gorenca Stankovića, strel katerega so uspešno blokirali gostujoči branilci.

16. minuta: Gostje so prišli do novega strela. Z desnega roba kazenskega prostora je poizkušal Kelenc, vendar vratar Vidmar ni imel težkega dela.

15. minuta: Kelenc je s podajo za hrbet domžalske obrambe našel Kresingerja. Gologlavi napadalec Zavrča žoge ni uspel najbolje zaustaviti in vratar Vidmar ni imel težav pri lovljenju žoge.

7. minuta: Za nami je živahen uvod v tekmo, vendar zaenkrat še brez omembe vrednih priložnosti.

1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli nogometaši Zavrča. Domžalčani so zaigrali v naslednji postavitvi, od leve proti desni: Vidmar; Balkovec, Zec, Dobrovoljc, Kous; Banović, Gorenc Stanković, Husmani; Požeg Vancaš, Goran Vuk in Mijić.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB