FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: V soboto proti še enemu novincu

Pred članskim moštvom Nogometnega kluba Domžale je druga domača prvenstvena tekma v novi sezoni Prve lige Telekom Slovenije. Varovanci Stevana Mojsilovića se bodo v soboto, 10. avgusta ob 20:30, v Športnem parku pomerili z novincem Zavrčem. Po porazu prejšnji konec tedna proti Krki so dvakratni državni prvaki odločeni pokazati drug obraz.

Goran Vuk

Napadalec Goran Vuk je v Novem mestu odigral prvi polčas, med odmorom pa je zaradi neznosne vročine, tekma je bila odigrana pri 39 stopinjah Celzija, zahteval zamenjavo. Domžalčani so proti novincu v ligi doživeli prvi poraz v sezoni, v soboto pa ob Kamniško Bistrico prvič v zgodovini prihaja še drugi novinec v najmočnejšem slovenskem prvenstvu. Ambiciozni Zavrč je pred dvema sezonama že prekrižal načrte Domžal v slovenskem pokalu in starejši od bratov Vuk se zaveda, da je pred njegovo ekipo vse prej kot lahka naloga.


Tekma med Domžalami in Zavrčem, ki jo boste lahko v živo spremljali tudi na naši spletni strani, se bo v Športnem parku Domžale začela v soboto, 10. avgusta ob 20:30. Vstopnice si lahko v predprodaji zagotovite na vseh prodajnih mestih Eventima, Petrolovih bencinskih servisih in NK Baru. Srečanje bo vodila sodniška trojka Matej Jug, Borut Kopač in Uroš Bensa, delo četrtega sodnika pa bo opravljal Marko Podgoršek. Trener Stevan Mojsilović tokrat ne bo mogel računati na kaznovanega Nejca Skubica in poškodovane Slobodana Vuka, Denisa Ljubovića, Žana Majerja, Anžeta Jelarja, Tadeja Remsa in Ajdina Mulalića.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB