FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Tega ne vidimo vsak dan

Aleks Pihler je član Nogometnega kluba Domžale od lanskega poletja. 19-letni igralec sredine igrišča je v minuli sezoni odigral deset prvenstvenih tekem, kalil pa se je tudi v mladinski ekipi dvakratnih državnih prvakov. Na Ptuju rojeni otrok Maribora je v novi sezoni zaigral na povratni tekmi kvalifikacij za Evropsko ligo proti romunski Astri, priložnost za igro pa je dobil tudi na prvenstveni tekmi proti Gorici, ki jo je s svojim prvim golom v domžalskem dresu tudi odločil.

Aleks Pihler

183 centimetrov visoki nogometaš je na igrišču prebil 14 minut in v tem času so se zgodili tudi vsi ključni dogodki na tekmi. Vodstvo Domžal v 88. minuti, izenačenje v drugi minuti podaljška in potem še slabo minuto pozneje odločilen zadetek, ki ga je dosegel prav Pihler. To je bil njegov prvenec v domžalskem dresu in tudi najmočnejši slovenski ligi.   Perspektivni nogometaš po tekmi ni skrival zadovoljstva, dosežen gol pa mu je vlil dodatne spodbude za prihodnje preizkušnje.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB