FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžalčani zapustili Beograd

Nogometaši Domžal so se na poti v Bukarešto, kjer jih v četrtek čaka povratna tekma 1. kola kvalifikacij za Evropsko ligo proti romunski Astri, ustavili v Beogradu, kamor so prispeli v torek okoli 16:00. Po nastanitvi v hotelu Trim je nemudoma sledilo kosilo in kratek počitek pred večernim treningom.

Trening Beograd

Dvakratni državni prvaki so vadili na enem od pomožnih igrišč slovite Marakane, še pred tem pa so obiskali muzej Crvene zvezde. Po zanimivem ogledu so nogometaši občutili veličino tega beograjskega velikana, ki je v svoji zgodovini osvojil tudi največji možni lovoriki, naslov evropskega in svetovnega klubskega prvaka. Po slikanju na Marakani je domžalsko delegacijo pozdravil tudi trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović, ki se je le dan prej vrnil s pripravljalnega turnirja v Švici.


Po dobro uro dolgem treningu so se nogometaši vrnili v hotel, kjer jih je že čakala večerja. Za zaključek dneva so se nekateri igralci odločili obiskati središče mesta, drugi pa so se nemudoma odpravili k počitku. V sredo so dvakratni državni prvaki opravili lahek jutranji trening, pojedli zajtrk in se ob 10:00 odpravili proti končnemu cilju, Bukarešti.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB