FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Zagorje, Karpati, Crvena zvezda...

Nogometaši Domžal so sedmi dan priprav opravili že s treningoma številka 13 in 14. Dopoldne so vadili v Športnem parku Radomlje, kjer bodo v soboto ob 18:30 odigrali tudi prvo pripravljalno tekmo. Nasprotnik moštva Stevana Mojsilovića bo Zagorje, ki je minulo sezono končalo na šestem mestu 3. slovenske lige zahod. Poleg Zagorja se bodo Domžalčani med pripravami pomerili še z ukrajinskim moštvom Karpati Lvov (23.06.) in beograjsko Crveno zvezdo (29.06.).

Rudi Požeg Vancaš

Na četrtkovem dopoldanskem treningu je vadilo štirinajst nogometašev in štirje vratarji. Manjkali so mladi reprezentanti Gaber Dobrovoljc, Erik Janža, Žan Majer in Žiga Kous, ki se bodo po dopustu ekipi znova pridružili v nedeljo. Poškodovani so Darko Zec (stopalo), Marko Kovjenić (stegenska mišica), Anže Jelar, ki je na enem od treningov v dvoboju z vratarjem Gregorjem Zabretom prejel močan udarec v koleno in Slobodan Vuk, ki je zaradi ureznine na nogi dobil nekaj šivov. Trening sta izpustila še Jure Balkovec, ki opravlja maturo in Jon Gorenc Stanković, ki ga v soboto čaka tekma za naslov kadetskega prvaka Slovenije. Domžalčani se bodo ob 16:00 v Športnem parku Domžale pomerili s Koprom, ki pred zadnjim kolom na lestvici Prve kadetske lige za moštvom Darka Birjukova zaostaja dve točki.


S polno paro pa že celoten junij vadi Rudi Požeg Vancaš, ki je kratek poletni odmor izkoristil za individualne treninge. 19-letni napadalno usmerjeni nogometaš, ki je skupaj z bratoma Vuk lansko sezono končal na vrhu klubske lestvice strelcev, je moral nadoknaditi zamujeno zaradi poškodbe kolena.


Tekst in foto: Grega Krmavnar
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB