FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Nejc Vidmar v Domžalah do 2016

Nejc Vidmar je bil s strani številnih slovenskih medijev razglašen za najboljšega vratarja minule sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije. To nikakor ne čudi, saj so Domžalčani tekmovanje končali z najmanj prejetimi goli, 24-letni čuvaj mreže pa je na 25-tih tekmah, na katerih je zaigral, kar devetkrat ohranil mrežo nedotaknjeno (vključno z zadnjo tekmo proti Muri, ko je igro zaradi pretresa možganov zapustil v 32. minuti). Za dolgoletnim članom dvakratnih državnih prvakov je odlična sezona, ki jo je nadgradil s podaljšanjem pogodbe z Nogometnim klubom Domžale do poletja 2016.

Nejc Vidmar

Vidmarju, ki v začetku julija z ženo Sandro pričakuje prvega otroka, se bi pogodba iztekla po koncu prihodnje sezone, a sta obe strani brez oklevanja sodelovanje podaljšali za nadaljnji dve leti: ''Nejc je v Nogometnem klubu Domžale pravzaprav celotno nogometno kariero in dogovorili smo se, da sodelovanje podaljšamo vse do leta 2016. V lanski sezoni je bil kljub poškodbi, ko ga je več kot odlično nadomestil mladi Gregor Zabret, eden ključnih mož naše ekipe in je med najbolj zaslužnimi, da se lahko pohvalimo z najboljšo obrambo v Prvi ligi Telekom Slovenije. Vidno napreduje iz leta v leto in počasi prihaja v prava vratarska leta, ko bo lahko pokazal najboljše predstave. S svojim pristopom in odnosom do dresa Nogometnega kluba Domžale je lahko zgled za naslednje generacije mladih igralcev in predvsem vratarjev,'' je ob podaljšanju sodelovanja povedal športni direktor Nogometnega kluba Domžale Matej Oražem.

Nejc Vidmar

Ljubljančana po osmih letih ob Kamniški Bistrici čaka korenita sprememba. Dolgoletni trener vratarjev Filip Filipovski je v Domžalah prevzel vodenje novoustanovljene šole za vratarje in bo s svojimi bogatimi izkušnjami nadziral delo z vratarji v vseh selekcijah kluba. Njegovo mesto v članski ekipi je zapolnil Janez Strajnar. Legendarni vratar bo skrbel tudi za nadaljnji razvoj Nejca Vidmarja, ki na spremembo v strokovnem vodstvu članskega moštva gleda pozitivno.


Tekst:  Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB