FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Ostati avantgarda slovenskega nogometa

Nogometaši Domžal bodo izmed vseh slovenskih prvoligaških ekip prvi začeli s pripravami na novo sezono. Zbrali se bodo že v petek, 7. junija ob osmih zjutraj, ko bo po uvodnem sestanku sledil tudi prvi trening.  Medtem ko igralci še uživajo v zadnjih dneh dopusta, se je trener Stevan Mojsilović v Domžale vrnil že v ponedeljek in nemudoma prijel za delo.

Stevan Mojsilović

46-letni srbski strateg bo edini trener v prvi slovenski nogometni ligi, ki bo novo sezono začel na krmilu istega kluba kot pred letom dni. To je še ena potrditev njegovega dobrega dela ob Kamniški Bistrici. V prvem delu daljšega pogovora smo se s domžalskim trenerjem vrnili v preteklost in ocenili minulo sezono. Dotaknili pa smo se tudi kadrovskih sprememb, ki so se že oziroma se še bodo zgodile do začetka nove sezone.

 
V drugem delu intervjuja smo se s Stevanom Mojsilovićem dotaknili novincev v domžalski ekipi, priprav na novo sezono, kvalifikacij za Evropsko ligo in njegovih želja za prihodnjo sezono.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB