FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Ena najtežjih sezon v karieri

Denis Halilović je bil osrednja osebnost sklepnega dejanja minule sezone članskega moštva Domžal v Prvi ligi Telekom Slovenije. 27-letni branilec je poskrbel za edini gol v Murski Soboti in hkrati zadnjega dvakratnih državnih prvakov v sezoni, ki se je končala s tretjim mestom in uvrstitvijo v kvalifikacije za Evropsko ligo.

22 veselje mu26052013

Čeprav je v sezoni dosegel dva gola, je Halilović s svojimi igrami veliko pripomogel predvsem k trdnosti najboljše obrambe v najmočnejši slovenski ligi. Domžalčani so na 36 tekmah prejeli vsega 34 golov, enega manj od Maribora in Olimpije. Domžalčani so s trdnostjo v zadnji liniji blesteli predvsem v spomladanskem delu prvenstva, ko so kar na sedmih tekmah mrežo ohranili nedotaknjeno. Halilović je v tam obdobju v celoti odigral 12 od 15 tekem, v celotni sezoni pa je 20-krat stopil na igrišče, kjer je prebil 1692 minut. Po tekmi z Muro 05 ni skrival navdušenja nad zaključkom težke, a izjemno uspešne sezone.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip D ToursMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani ound   chio logo jpg RGB