FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Skubic pričakuje zanimivo tekmo

Nogometaši Domžal že težko pričakujejo sobotni večer, ko se bodo na stadionu v Športnem parku pomerili z Luko Koper. Med njimi je tudi Nejc Skubic, ki je na zadnji tekmo proti Aluminij, ob odsotnosti Darka Topića, nosil kapetanski trak.

Nejc Skubic

23-letni Ljubljančan pričakuje še eno dobro predstavo svojega moštva, vesel pa je tudi okrepljene konkurence v ekipi. Za jutrišnjo tekmo, ki se začne ob 20. uri, so zaradi zdravstvenih težav izven kadra le Darko Topić, Slobodan Vuk, Zeni Husmani in Dejan Gerić, vprašljiv pa je nastop Saše Aleksandra Živca.

Nejc Skubic, zvezni igralec NK Domžale:

Tekma med Domžalami in Luko Koper, ki jo boste lahko v živo spremljali tudi na naši spletni strani, se bo v Športnem parku Domžale začela v soboto, 4. avgusta ob 20:00. Vstopnice si lahko v predprodaji zagotovite na vseh prodajnih mestih Eventima, Petrolovih bencinskih servisih in NK Baru. Srečanje bo vodila sodniška trojka Slavko Vinčić, Radenko Kmetec in Dejan Kresnik, delo četrtega sodnika pa bo opravljal Tadej Mežnar.

Napovednik tekme Domžale - Luka Koper:

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB