FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Danijel Šturm pred sosedskim derbijem

Domžalski nogometaši so minuli konec tedna prišli do druge zaporedne prvenstvene zmage. Že v soboto jih čaka nova preizkušnja, saj v Domžale prihajajo nogometaši Radomelj. Čeprav so slednji na zadnjih dveh prvenstvenih tekmah ostali praznih rok, gre za dvoboj sosedov na lestvici, na kateri jih po 16-tih odigranih tekmah loči le ena točka. Občinski derbi bo imel tudi dobrodelni pridih, saj bo Nogometni klub Domžale z vašo pomočjo in v sodelovanju z Anino zvezdico zopet pomagal vsem slovenskim družinam, ki potrebujejo pomoč.

SturmPredRadomljam

Danijel Šturm je pred tekmo optimističen in pričakuje zanimivo ter težko preizkušnjo: "Zagotovo je po dveh prvenstvenih zmagah vzdušje v ekipi boljše in sedaj je potrebno ta pozitiven niz le še nadaljevati. Vemo, da je to sosedski derbi, kjer sta strast in napetost še nekoliko večja. Na to smo dobro pripravljeni in verjamemo v osvojitev vseh treh točk."
Šturm je bil v zaostalem 3. krogu Prve lige Telemach, ki je bil na sporedu minuli konec tedna, izbran za najboljšega igralca kroga: "Zagotovo je to velika čast in vesel sem, da lahko ekipi s svojimi igrami pomagam do čim boljšega rezultata. Vsi ti goli in asistence brez dobre ekipe in pomoči soigralcev zagotovo ne bi prišli do izraza. Vedno ekipa na površje potisne posameznika in vesel sem, da sem tokrat to jaz," je z zadovoljstvom dejal hitronogi krilni napadalec.
Že od nekdaj sosedsko rivalstvo velja za nekaj posebnega in tudi tokrat ne bo nič drugače: "Na tekmo smo se sicer pripravljali kot na vse druge. Analizirali smo nasprotnika, našli njegove dobre in slabe stvari ter tako pridobili vse informacije, ki jih potrebujemo o tekmecu. Analizirali smo tudi svojo igro in verjamem, da lahko v določenih delih igre pokažemo še nekaj več. Na konec koncev pa smo najbolj pomembni mi in naša dejanja na igrišču, zato bomo šli v tekmo samozavestni in pripravljeni na vse, kar nas čaka," zaključuje 24-letni Primorec, ki je v Domžale prišel iz vrst Maribora.

Tekma 17. kroga Prve slovenske lige se bo na stadionu Športni park Domžale začela v soboto, 2.12.2023 ob 15:00. Vabimo vse navijače in obiskovalce, da s seboj prinesete vsaj 2 prehranska izdelka z daljšim rokom uporabe in s tem sodelujete v dobrodelni akciji Anine zvezdice ter pomagate slovenskim družinam v stiski. Vsak, ki bo pomagal, bo prejel brezplačno vstopnico za ogled 18. sosedskega derbija v najmočnejši slovenski ligi.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip D ToursMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani ound   chio logo jpg RGB