FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Dobrodelna tekma v sodelovanju z Anino zvezdico

V soboto Domžalčane čaka prvenstvena tekma proti sosedom iz Radomelj. Tokratni sosedski derbi bo imel dobrodelni pridih, saj bomo v sodelovanju z Anino zvezdico izvedli tradicionalno akcijo zbiranje prehranskih izdelkov. Tako kot v minulih letih, bo tudi tokrat za vstop na stadion potrebno predložiti najmanj dva prehranska izdelka z daljšim rokom uporabe. Zbrani izdelki bodo namenjeni slovenskim družinam, ki potrebujejo pomoč.

AninaZvezdicaSpletna

Anina zvezdica že več kot 14 let skrbi za socialno ogrožene družine. Domžale so prvi športni klub, ki je pristopil k sodelovanju s to dobrodelno organizacijo: "1. 1. 2010 sem uresničila svojo željo iz otroštva, da pomagam ljudem v stiski. Nastala je Anina zvezdica, ki s svojimi utrinki širi svoje poslanstvo. Namesto praznovanja svojega rojstnega dne sem organizirala prvo dobrodelno akcijo. Pozvala sem družino in prijatelje, da namesto daril prinesejo hrano z daljšim rokom uporabe. Bili so navdušeni. Prišli so tudi do trikrat in tako smo že takrat pomagali 37 družinam. Tako se je vse začelo in vsaka akcija je večja in vedno bolj množično pomagamo ljudem v stiski. Naš največji cilj je, da tovrstna pomoč ne bi bila potrebna in da bi vsi ljudje dostojno živeli," pravi ustanoviteljica Anine zvezdice Ana Lukner Roljić.

Dobrodelna tekma proti NK Radomlje se bo odigrala to soboto, 2. decembra ob 15. uri na Domžalskem stadionu. Vljudno vabljeni, da pomagate tudi vi.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip D ToursMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani ound   chio logo jpg RGB