FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžalski nogometaši v reprezentančnem dresu

Tudi Domžale imajo predstavnike, ki nosijo reprezentančni dres v tem premoru. Jošt Pišek in naknadno vpoklicani Nick Perc zastopata slovensko izbrano vrsto do 21 let. Luka Topalović in Lukas Hempt pa reprezentanco Slovenije do 19 let. 

SlovenskaReprezentanca

Slovenija U21 se bo na mednarodni prijateljski tekmi pomerila z izbrano vrsto Turčije. Prva tekma bo odigrana 17. novembra v Turčiji na Pendik Stadionu, ki se nahaja v Istanbulu. Jošt Pišek je že stalni član izbrane vrste Milenka Aćimovića, Nick Perc pa se je po poškodbi vrnil na zelenice in prav tega navdušil s svojimi predstavami, zato je tudi on prejel vpoklic v reprezentanco. 

Slovenska reprezentanca do 19 let pa se je že pomerila z reprezentanco Belgije in iztržila pozitiven rezultat (1:1). Luka Topalović je na zelenico vstopil v 70. minuti tekme, Lukas Hempt pa je tekmo pospremil s klopi. Čaka jih še tekma proti Irski, ki se bo odigrala 18. novembra na stadionu Arena Egnatia, ter Albaniji 21. novembra na stadionu Elbasan Arena.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO