NKD TV: Kous zaključil vrhunsko akcijo za zmagoŽiga Kous

Zopet je odlična igra celotne ekipe Stevana Mojsilovića na površje povzdignila dva junaka tekme. Prvi je vratar Nejc Vidmar, ki je ob nekaj odličnih posredovanjih v 47. minuti ubranil tudi enajstmetrovko Nejcu Praprotniku. Drugi pa Žiga Kous, ki je po eni najlepših akcij v letošnjem prvenstvu v 55. minuti dosegel edini gol na tekmi.


Z novi tremi točkami so se Domžalčani s tekmo manj na lestvici drugouvrščeni Olimpiji približali na pet točk, prav toliko pa za njimi zaostaja četrta Luka Koper. Pomočnik trenerja Luka Elsner je po tekmi izpostavil veliko srce moštva, ki želi niz odličnih izidov na gostovanjih potrditi tudi na domačem stadionu.


Pred nogometaši Domžal so sedaj tri zaporedne tekme na domačem igrišču. Prva že v sredo, 03.04.2013 ob 18:00, ko ob Kamniško Bistrico prihaja velenjski Rudar.

Trojček

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO