FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Gorica - Domžale 0:1 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2012/2013, 26. KOLO
sobota, 30.03.2013 ob 15:00
Športni park Nova Gorica, 250 gledalcev
Strelec: 0:1 Kous 55'

Sodniki: Slavko Vinčić (Maribor), Bojan Ul (Šentilj v Slovenskih goricah), Uroš Benc (Rače), Žiga Dobrun (Ljubljana). Delegat: Sandi Kranjec (Grosuplje).

Gorica - Domžale 0:1

GORICA
DOMŽALE
12 Simčič Vasja 41 Vidmar Nejc
8 Širok Matija  2 Skubic Nejc
19 Gregorič Miha  5 Zec Darko
27 Jogan Alen 9 Vuk Goran
3 Celcer Uroš  19 Halilović Denis
17 Mevlja Miha  27 Dobrovoljc Gaber
16 Praprotnik Nejc 28 Šimunović Mato 
14 Mbida Bindzi Ebila Jean 29 Balkovec Jure
9 Šturm Jani 64 Janža Erik
24 Dornik Jan 92 Kous Žiga
2 Taulant Kadrija 10 Vuk Slobodan


30 Štrukelj Januš 1 Mulalić Ajdin
21 Bremec Sandi  11 Osmanaj Liridon
13 Durić Nedim 23 Ihbeisheh Jaka
18 Pavič Alen 24 Rems Tadej
4 Rojc Marko 25 Korun Uroš
20 Jakovljevič Robi 77 Požeg Vancaš Rudi
29 Popovič Aleksandar 90 Husmani Zeni

Strelec: 0:1 Kous 55'
Menjave:
Gorica: Dornik - Bremec 58', Gregorič - Durić 74', Praprotnik - Pavić 83'
Domžale: Janža - Požeg Vancaš 51', Zec - Husmani 60', G. Vuk - Korun 78'
Rumeni kartoni: Kadrija 1', Janža 41', Kous 44', Šturm 71', Šturm 72', Mbida 81', Balkovec 87'
Rdeči kartoni: Šturm 72'

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Ivana Knezovića, Dragana Čadikovskega in vratarja Gregorja Zabreta. Kapetan Domžal je tokrat Nejc Skubic.


90+4. minuta: Glavni sodnik Slavko Vinčić je označil konec tekme in Domžalčani ostajajo kralji gostovanj! Bravo!

90+1. minuta: Četrti sodnik Žiga Dobrun je označil še tri minute dodatka tekme.

88. minuta: Domžalčani so krenili v hiter protinapad. Požeg Vancaš je za hrbtom domače obrambe našel Slobodana Vuka, ki je sam krenil proti vratom. Nekoliko z desne je poizkušal s strelom v dolgi kot, a je meril mimo gola.

87. minuta: Zaradi prekrška nad Joganom je rumeni karton prejel Balkovec.

83. minuta: V ekipi Gorice je Praprotnika zamenjal Pavić.

81. minuta: Zaradi prekrška nad Šimunovićem je rumeni karton prejel Mbida.

78. minuta: V ekipi Domžal je Gorana Vuka zamenjal Uroš Korun.

74. minuta: V ekipi Gorice je poškodovanega Gregoriča zamenjal Durić.

Rdeči karton Šturm; 72. minuta:
Zaradi prekrška nad Dobrovoljcem je še drugi rumeni karton prejel Jani Šturm in nekdanji igralec Domžal je moral predčasno zapustiti igrišče.

71. minuta: Zaradi ugovarjanja je rumeni karton prejel Šturm.

70. minuta: Slobodan Vuk se je izkazal s samostojnim prodorom po levi strani. Prišel je do kazenskega prostora, kjer je močno sprožil proti bližnjemu kotu, a je bil nekoliko premalo natančen.

60. minuta: V ekipi Domžal je Darka Zeca zamenjal Zeni Husmani.

59. minuta: Širok je prodrl po desni strani. Poslal je predložek v kazenski prostor, kjer je Praprotnik z glavo streljal mimo desne vratnice.

58. minuta: V ekipi Gorice je Dornika zamenjal Bremec.

0:1 Kous; 55. minuta:
Domžalčani so izpeljali imenitno akcijo. Po podaji Vidmarja z roko je žogo na polovici Gorice zaustavil Slobodan Vuk. Podal je na levo, kjer je Balkovec s prve v sredini našel Šimunovića. Ta je nemudoma podal na drugo stran, kjer je Kous sam prišel pred vratarja Simčiča in ga s strelom po tleh tudi rutinirano premagal.

52. minuta: Domžalčani so krenili v hiter protinapad. Požeg Vancaš je z odlično podajo zaposlil Gorana Vuka, ki je prodrl v kazenski prostor. Nekoliko z desne je z 12 metrov meril mimo domačih vrat.

51. minuta: V ekipi Domžal je Erika Janžo zamenjal Rudi Požeg Vancaš.

50. minuta: Balkovec je izvajal kot z leve strani. Odlično je podal pred vrata, kjer je Zec z glavo streljal za las previsoko.

11-metrovka Praprotnik; 48. minuta:
Praprotnik je bil pri žogi na desni strani kazenskega prostora Domžal. Po mnenju sodnika ga je nepravilno zaustavil Janža in Gorica je prišla do enajstmetrovke. Strel z bele točke je izvajal Praprotnik. Meril je v desni kot, a je njegovo namero ukanil vratar Vidmar, ki je žogo odbil.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli igralci Domžal.

45+2. minuta: Glavni sodnik Slavko Vinčić je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Žiga Dobrun je označil še minuto sodnikovega dodatka prvega polčasa.

44. minuta: Zaradi prekrška nad Mbido je rumeni karton prejel Žiga Kous. Prosti strel s 25 metrov je izvajal Praprotnik. Meril je v levi kot, a se je izkazal vratar Vidmar, ki je žogo odbil.

41. minuta: Zaradi prekrška nad Dornikom je rumeni karton prejel Janža.

41. minuta: Kot je izvajal Kous, ki je odlično podal v osrčje kazenskega prostora Gorice. Tam je z glavo v spodnji levi kot streljal Zec, a se je izkazal vratar Simčič.

40. minuta: Goran Vuk je ukradel žogo na polovici Gorice. Na desni strani kazenskega prostora je prišel mimo vratarja Simčiča, streljal proti vratom, a je v kot odbil Gregorič.

39. minuta: Na drugi strani so Domžalčani izigrali domačo obrambo. Iz ugodnega položaja je streljal Kous, ki je z 12 metrov meril mimo zgornjega levega kota domačih vrat.

38. minuta: Celcer je ob levi stranski črti v ogenj poslal Praprotnika, ki je prodrl v kazenski prostor. Podal je na drugo vratnico, kjer je z glavo mimo leve vratnice meril Mevlja.

31. minuta: Gorica je prišla do kota z leve strani. Dornik je poslal predložek na drugo vratnico, kjer je uspešno odbil Halilović. Domžalčani so krenili v hiter protinapad. Goran Vuk je potegnil po levi, podal na desni rob kazenskega prostora, kjer je Balkovec žogo spravil do Zeca. Ta s 14 metrov ni uspel streljati.

29. minuta: Domžalčani so prišli do kota z desne strani. Kous je poslal predložek pred vrata, kjer je z glavo uspešno odbil Mevlja.

25. minuta: Po uvodnem razburjenju se je tekma umirila in igra večinoma poteka med obema kazenskima prostoroma.

10. minuta: Goričani so imeli novo lepo priložnost za vodstvo. Sam je pred vratarja Vidmarja prišel Dornik. Domžalski vratar je poizkus napadalca domačih odlično odbil.

4. minuta: Praprotnik je za hrbtom domžalske obrambe našel Šturma. Ta je prišel do strela, a je odlično žogo zaustavil Vidmar, ki je pravočasno stekel iz svojih vrat. Domžalčani so krenili v hiter protinapad po levi strani. Goran Vuk je potegnil vse do kazenskega prostora. Podal je v sredino, kjer je Zec s 14 metrov meril mimo desne vratnice.

1. minuta: Že v 19. sekundi prvi rumeni karton na tekmi. Na sredini igrišča je z ostrim startom Kadrija podrl Zeca.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli igralci Gorice. Domžalčani so začeli v naslednji postavitvi, od desne proti levi: Vidmar; Dobrovoljc, Skubic, Halilović; Kous, Zec, Janža; Šimunović, Vuk G., Balkovec; Vuk S.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

Trojček

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO