FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Premor izkoristili za uigravanje

Rumena družina je reprezentančni premor izkoristila za igranje prijateljske tekme s hrvaško Rijeko. Proste dni je nov strokovni štab izkoristili za dodatno uigravanje moštva, manjkali so sicer nekateri posamezniki.

MedPremoromRijeka

Domžale in Rijeka sta se pomerila za zaprtimi vrati domžalskega stadiona. Gostje so bili v soboto uspešnejši z 0:4, med strelce so se vpisali Jorge Obregon, Niko Galešić,Niko  Janković in Bruno Bogojević. Dušan Kosić je na igrišče poslal dvajset igralcev. Od prve minute so tekmo začeli Matičič, Bobarić, Morre, Hodžić, Mutavčić, Markuš, Tolić, Krstovski, Repas, Marasovic in Kolobarić. V nadaljevanju so zaigrali še Tiganj, Biggs, Hasanbegović, Brecl, Nwankwo, Klemenčič, Šturm, Husmani in Offenbacher.

Dvoboj so zaradi reprezentančnih obveznosti izpustili Jan Đapo, Jošt Pišek in Luka Topalović. Nekaj težav s poškodbo sta imela Gašper Černe in Elmedin Fazlić. S Slovenijo U21 sta Đapo in Pišek sprva gostovala pri Bosni in Hercegovini, nato pa v Kopru gostila Francijo. Jan Đapo je ob prvem reprezentančnem vpoklicu zaigral na obeh srečanjih, Pišek priložnosti za igro ni dočakal.

Pri Sloveniji U19 so bili aktivni Luka Topalović, Vid Štefanec in Lukas Hempt. Domžalski trojček je premagal Savdsko Arabijo z 3:0, remiziral z Mehiko z 1:1, za konec pa izgubil proti Islandiji z 0:1.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO