Gostovanje pri Radomljah

V nedeljo se bo državno prvenstvo za Domžalčane nadaljevalo v gosteh! Varovanci Dušana Kosića bodo namreč igrali z Radomljami, tekma 8. kroga Prve lige Telemach pa se bo začela ob 15. uri. Pred dvobojem je misli o premoru in prihajajočem srečanju strnil vezist Benjamin Markuš.

MarkusPredRadomljami

''Reprezentančni premor je prišel ob pravem času. S fanti smo se še bolj uigrali in dorekli določene stvari v sami igri. Novega trenerja smo namreč dobili po začetku prvenstva, zato je bil prost vikend vsekakor zelo dobrodošel,'' je o prednosti septembrske pavze dejal Markuš.

Nasproti Domžal bo v nedeljo stala ekipa Radomelj. Občinski derbi tako prihaja v vlogi gostov: ''Vemo, kakšne so tekme z Radomljami. Nervozne. Vedno gremo vsi na polno in takšno tekmo pričakujem tudi tokrat. Napadali bomo tri točke in upam, da končno tudi zmagali. Za nami so zares zahtevna srečanja, kjer sicer nismo delovali slabo, a za točke bo potrebno pokazati več.''

''Vsak poletni prihod nas je nekje izboljšal. Lepo smo sprejeli vse fante, jim pomagali pri spoznavanju novega okolja, seveda smo potrebovali nekaj časa za uigravanje, a ravno zato je prišel reprezentančni premor. Menim, da smo sedaj naredili korak dlje,'' je o novih obrazih še povedal Benjamin Markuš.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO