FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: 25. kolo odnesel sneg

Nogometaši Domžal bodo naslednjo tekmo Prve lige Telekom Slovenije odigrali v soboto na gostovanju v Novi Gorici, saj je zaradi obilice zapadlega snega 24. kolo prestavljeno za teden dni.

Stadion

Pred današnjim dopoldanskim treningom, ko informacija o prestavitvi kola še ni bila uradna, smo se pogovarjali s pomočnikom trenerja Luko Elsnerjem. 30-letna legenda Domžal je pojasnila, da so v strokovnem vodstvu pripravljeni tudi na odpoved tekme.


Domžalčani morajo do konca maja nadoknaditi kar dve zaostali tekmi, saj morajo odigrati tudi prestavljeni obračun 23. kola proti Triglavu. Ta bo v Kranju na sporedu 24. aprila ob 17:00. Zaradi zasedenosti stadiona Bonifika pa je prestavljena tudi tekma 31. kola proti Kopru, ki bi morala biti 1. maja. Tekmeca v boju za mesta, ki v prihodnji sezoni vodijo v Evropo, se bosta udarila štirinajst dni pozneje.

Tekst in foto: Grega Krmavnar
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO