FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Nermin Hodžić z novo pogodbo!

Pred sobotnim zaključkom tekmovalne sezone 2022/23 imamo prvo podaljšanje zvestobe. Novo dveletno pogodbo je z rumeno družino sklenil izkušeni Nermin Hodžić!

nkd 7 hodzic

“Hvala vodstvu in trenerjem za izkazano zaupanje! Moram reči, da je za mano izredno zanimiva sezona. Po povratku iz FK Rudar Prijedor, kjer sem kot posojen nabiral minutažo, sem se vrnil v Domžale in čez noč postal osrednji branilec. Izkazalo se je, da je to bila dobra poteza, saj je iz tekme v tekmo šlo na bolje. Sproti nisem razmišljal, kako mi gre. Z veseljem sem koristil zaupanje trenerja, z dobrimi rezultati pa je bilo še lažje igrati na novem položaju. Obojestransko smo se hitro dogovorili za podaljšanje. Tukaj se počutim zelo dobro. Z mano je v Domžalah tudi soproga, zato se seveda odlično počutim. Za Domžale igram že dalj časa, tukaj sem se uveljavil kot nogometaš in všeč mi je razmišljanje kluba, proces dela, medsebojni odnosi. Pod vodstvom novega športnega direktorja in trenerja vsakodnevno napredujemo. Ekipi je to všeč. Vsi uživajo zaupanje in veselim skupnega nadaljevanja. Z rednim igranjem sem osebno postal eden izkušenejših v garderobi. Spadam med starejše, zato mladim vselej rad pomagam. Lepo je delati s talentiranimi fanti, upam pa da bo temu tako čim dlje,” je ob podpisu pogodbe do poletja 2025 povedal 28-letnik.

Hodžić je v 1. SNL doslej zaigral na 101 tekmi. 88-krat je oblekel dres Domžal, 13-krat pa Kopra. V preteklosti je igral še za turški Balikesirspor, Tuzlo City, Lučko in že omenjeni Rudar Prijedor. Vse do letos je Hodžić veljal za vezista, ki lahko zaigra tudi na desni strani obrambe, a Simon Rožman mu je ob težavah z odsotnostmi v osrčju obrambe našel nov položaj in ga s tem postavil med vidnejše posameznike moštva.

Športni direktor Senijad Ibričić o prvem podaljšanju, ki bi se izteklo s koncem sezone: “Lahko bi rekel, da je Nermin Hodžić odkritje sezone. Na začetku ni bil v prvem planu, imel je drugačno vlogo, nato pa je stopil v obrambo in s svojimi igrami pripomogel k napredku v igri. Ustreza načinu igre, ki jo goji Simon in želeli smo ga zadržati. Potrebujemo stabilno jedro, fante z izkušnjami in kilometrino. Hodžić ustreza vsem kriterijem, zato sem zelo vesel, da tudi po sezoni ostaja z nami.”

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO