FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Amedej Vetrih - Hvala!

Tekmo med Domžalami in Olimpijo je obiskal Amedej Vetrih, nekdanji vezist in član slovenske reprezentance, ki je dres rumene družine ponosno nosil 4 sezone. Na 109 tekmah je dosegel 15 golov.

AmoHvala

Amedej je moral zaradi zdravstvenih težav svojo kariero na žalost končati bistveno prekmalu, zato smo se mu v Nogometnem klubu Domžale ob tej priložnosti zahvalili za velik doprinos Domžalam in slovenskemu nogometu nasploh: “Bilo je zares prijetno, predvsem pa čustveno. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil klubu za izkazano podporo, spoštovanje in nagrado. Prijetno ste me presenetili,” je o sobotnem obisku dejal 32-letnik.

Ob Kamniško Bistrico je pred sezono 2014/15 prispel pod vodstvom Luke Elsnerja, v rumenem se je dokončno ustalil pri Simonu Rožmanu, ki je v soboto s svojimi varovanci premagal Olimpijo: “Celotno nogometno vzdušje in sama gesta kluba sta seveda v meni prebudila številne lepe spomine in občutke. Zares sem užival, pa še sploh prvič sem si tekmo v Domžalah ogledal z glavne tribune. Zaradi zmage je bilo naravnost izvrstno. Po dolgem času sem znova videl številne poznane obraze. Prejeto nagrado sem že postavil na polico, ki je namenjena vsem osebnim nagradam in spominkom. Skrbno jo bom hranil, saj je bilo obdobje v Domžalah najlepše v moji karieri. Tukaj sem se vedno počutil domače. Skupaj smo dosegali velike uspehe. Od osvojitve pokala, do evropskih zmag proti velikanom. Napredovali smo kot ekipa in kar je najpomembneje, posamezniki. To je tudi razlog, da sem sploh prišel v to okolje.”

Naj rumeni spomini živijo večno. Amo, hvala in veliko lepih trenutkov v drugi karieri!

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO