NKD TV: Znova bomo presenetiliStevan Mojdilović

Trener Stevan Mojsilović se tekem s kluboma, ki imata v Sloveniji največ navijačev, najbolj veseli. Medtem ko je v ljubljanskih Stožicah s svojo ekipo na dveh tekmah dvakrat slavil, je v Mariboru gostoval le enkrat in sicer 18. avgusta, ko so domači slavili z 2:1, odločilni gol pa je v 87. minuti dosegel Tavares. V Domžalah sta se tekmeca udarila 28. novembra in se razšla z izidom 2:2, srbski strateg pa je Mariborčane presenetil s taktiko agresivnega pokrivanja mož na moža. Tudi tokrat ima 46-letnik pripravljen prav poseben element igre, ki ga na nogometnih zelenicah vidimo le redko.


Tekma med Mariborom in Domžalami se bo na stadionu Ljudski vrt v Mariboru začela v soboto, 16.03.2013 ob 20:00. Srečanje bo vodila sodniška trojka  Roberto Ponis, Dejan Patarič in Borut Kopač, delo četrtega sodnika pa bo opravljal Damir Skomina. Tekmo bo na svojem drugem programu neposredno prenašala TV Slovenija.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO