FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Na Bonifiko po napredovanje

Po ligi še pokal. Domžale in Koper bosta obrnila vlogi gostitelja in se pomerila za pokalno napredovanje. Če se je sobotni prvenstveni obračun lahko končal brez zmagovalca, ga bo prihajajoči dvoboj preprosto moral podati. V igri je četrtfinale.

nkd 8 djuric

“Za nami je precej zahtevna ligaška tekma. Borili smo se, prišli v določene situacije, isto velja za nasprotnika, mislim pa, da je bil neodločen izid na koncu povsem pravičen. S sobotno točko smo zadovoljni. Pozornost smo takoj po tekmi usmerili proti pokalu, kjer vsi skupaj želimo nadaljevati pozitiven niz rezultatov,” v pričakovanju osmine finala meni osrednji branilec Andrej Đurić.

Srb spada med mlajše, a izredno pomembne posameznike rumene družine. Temu je bilo tako tudi pred dnevi proti Kanarčkom, ko je z odličnim blokom sredi prvega polčasa preprečil vodstvo gostov: “Koper je imel v soboto veliko kvalitetnih igralcev izven kadra. Zaradi tega na Bonifiki pričakujem premešano zasedbo, nekaj svežih moči in novo odločno predstavo. Na obeh straneh bo zagotovo prisotna prava želja. Odloča ena tekma, prostora za napake torej ni. Napredoval bo tisti, ki bo bolj pozoren.”

“Igrali bomo v gosteh, kar menim, da je boljše. Glede na to, da smo se v soboto medseboj pomerili v Domžalah, bi bilo kar malce čudno z istim nasprotnikom znova igrati na istem igrišču. V preteklosti smo v Kopru že zmagovali, zato je tudi tokrat optimizem na želeni ravni. Dobro vemo, da v pokalu šteje samo prvo mesto,” pravi nekdanji član Crvene zvezde, ki je letos zaigral na 21 tekmah Prve lige Telemach in 2 tekmah Pokala Pivovarne Union.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO