FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

S točko moramo biti zadovoljni

Prvi medsebojni spopad rumene družine s Koprom v le nekaj dneh se je zaključil z remijem. V Domžalah zadetkov ni bilo, kar pomeni, da sta moštvi na prvenstveni razpredelnici ostali na razliki dveh točk.

nkd 7 rozman

“S točko proti zelo dobri ekipi, ki spada v vrh, moramo biti zadovoljni. Mi še nismo tam. Delamo iz tedna v teden, da bi se lahko priključili najboljšim. Tekma je bila zelo taktična. Na zahtevnem igrišču smo videli veliko borbe. Oboji smo imeli nekaj polpriložnosti, izrazitejših ni bilo, ampak na koncu je vsaka točka zelo dobrodošla,” je potek dogodkov opisal Simon Rožman.

Strateg rumenih je o novi čisti mreži, že deseti v aktualni sezoni, povedal: ''Veseli smo nove ničle zadaj. Obramba na zadnjih tekmah čvrsto stoji. Nasprotnikom ne dopuščamo veliko prostora, posledično imajo manj priložnost in to je zagotovo zelo dobro. Sedaj moramo korak naprej storiti še v napadalnem delu.''

Domžale in Koper v torek čaka pokalni dvoboj. Tekma osmine finala Pokala Pivovarne Union, ki mora podati zmagovalca, se bo odigrala ob 18. uri: ''Pričakujem podobno srečanje. V zgoščenem ritmu je potrebno biti pazljiv. Ne smemo si privoščiti, da ozek kader dodatno nastrada z vidika poškodb. Razmišljali bomo celostno in se premišljeno odpravili na Bonifiko, kjer je vsakemu težko,'' je sklenil Rožman.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO