V Domžale prihaja Koper

Zgoščeno dogajanje v marcu bodo Domžalčani odprli z domačim srečanjem. Ob Kamniški Bistrici se bosta v soboto, ob 17:30, pomerila Domžale in Koper! Vstopnice za ligaški spopad bodo na voljo na dan tekme (5,00 EUR).

nkd 5 barisic

''Teden brez vmesne tekme je vedno dobrodošel. Imeli smo več časa za regeneracijo, počitek, analizo in pripravo na nov izziv. To smo dobro izkoristili, saj želimo že proti Kopru biti boljši. Zavedamo se naših slabosti. Popravimo lahko ogromno stvari, določene zadeve pa iz treninga v trening že izvajamo na zavidljivem nivoju,'' je uvodoma povedal Simon Rožman.

S svojimi varovanci, ki imajo na prvenstveni razpredelnici dve točki prednosti pred Kanarčki, bo primorski klub napadal dvakrat v zgolj nekaj dneh. Po ligaškem, že v torek sledi pokalni boj: ''Razmišljam samo o prvi tekmi. Želim, da smo maksimalni v soboto, predvsem z vidika mentalne priprave. Da bo takšna kot pred zadnjimi obračuni. V igri bomo poskušali še kaj dodati. Nasproti bo stala kvalitetna ekipa, odločale bodo malenkosti, a s srčno borbo in podporo naših privržencev, ki so se proti Mariboru zelo izkazali, želimo pustiti dober vtis in priti do novih točk. O pokalu bomo razmišljali kasneje.''

Zaradi nizkih temperatur se je načrt treningov v tekočem tednu malce spreminjal. Domžalčani so trenirali popoldan, v sredo tudi na umetni travi: ''Pohvaliti moram svoje fante. Letos smo že marsikaj preživeli. Hud mraz, neznosna vročina, zamrznjene zelenice, veter, …  vse to zahteva večjo potrošnjo in v tem segmentu smo zelo preračunljivi. Ne podajamo se v skrajnosti, saj ne želimo tvegati poškodb. Vreme nam v tem trenutku ne gre na roko, ampak nimamo kaj. Prilagodimo se na vse pogoje. Delujemo namreč skozi vse štiri letne čase. Ni nam lahko, smo pa veseli, saj v moštvu vlada dobro vzdušje. Pomembno je, da fantje pridejo nasmejani na trening, saj se le tako lahko na dolgi rok nadejamo dobrih rezultatov,'' je pred tekmo 25. kroga 1. SNL dejal strateg rumene družine.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO