Saitoski in Topalović podaljšala pogodbi

Kot prva sta v novem koledarskem letu sodelovanje s klubom obnovila mlada reprezentanta Slovenije Emir Saitoski in Luka Topalović! Saitoski, član državne selekcije do 21 let, je podpisal pogodbo do 31. maja 2025, Topalović, ki igra za izbrano vrsto do 17 let pa do 28. februarja 2026.

nkd 4 saitoski

“Na mladih svet stoji! To smo v NK Domžale že večkrat povedali. Temu bo tako tudi v prihodnje. Emir in Luka sta dolgo časa z nami. V mlajših selekcijah pa tudi v članskem moštvu sta pokazala, česa sta sposobna in želimo ju imeti ob sebi. Radi razvijamo mlade nogometaše, jim pomagamo priti na ustrezno raven in jih tako pripravimo na večje izzive. Vemo, da to zahteva ogromno dela, predvsem potrpljenja, a verjamem v uspešno zgodbo. Prav zaradi tega smo se tudi odločili za podaljšanje sodelovanja z obema, je pa to obenem sporočilo vsem ostalim mladim igralcem, da jih skrbno spremljamo,'' je kadrovsko dogajanje ocenil Senijad Ibričić.

Saitoski je v Domžalah od poletja 2019. Sprva je zastopal mlajše selekcije, v 1. SNL pa je doslej zbral 31 nastopov: “Vesel sem nove pogodbe! Tukaj se počutim zares izvrstno. Klub se posveča delu z mladimi, kar je naravnost idealno zame in ostale mlade nogometaše. Zagotovo želim upravičiti zaupanje. Prikazati čim več dobrih predstav in ekipi pomagati do pozitivnih rezultatov. Prehod iz mladincev v člane je bil zahteven, a uspešen. Sem šele na začetku kariere in pred mano je še veliko dela, izzivov, ki pa se jih veselim.”

“V Domžale sem prišel z željo po napredku in to mi uspeva. Klub skrbi za pravi razvoj, nova pogodba je le pokazatelj, da sem na pravi poti. V čast mi je kot kadet igrati za mladince in trenirati s člani. Upam, da bom še naprej pravi, saj imam velike ambicije. Najprej se vsekakor dokončno želim uveljaviti v mladinskem pogonu, kasneje preiti v prvo ekipo Domžal, nato bomo razmišljali o naslednjih korakih,” pa je povedal 17-letni ofenzivno naravnani vezist Topalović. V prvem delu letošnje sezone je za kadete na 13 tekmah dosegel 16 golov, pomladi bo z razvojem nadaljeval pri mladincih. V Prvi ligi Telemach je sicer zaigral štirikrat.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO