FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

V nedeljo v Novo Gorico

Prvoligaško dogajanje se za rumene nadaljuje na severu Primorske. Dvoboj med Gorico in Domžalami se bo začel ob 17:30. Neposredni prenos srečanja si lahko ogledate na Sportklub 1.

FrankoPredGO

“Če sem povsem iskren, po visokem porazu s Sežano ni bilo pretirane panike. Dobro smo oddelali priprave, vedeli smo, kaj moramo narediti in kakšen načrt imamo. Odziv moštva je bil nato dober, predvsem zaradi tega, ker vemo, da to ni bila naša prava slika. Vemo, da ne moremo igrati slabše od tega. Dvignili smo glave, naredili, kar je trener rekel in na naslednjih dveh tekmah ujeli dober niz. Upam, da bomo tako nadaljevali,” o doslej prikazanem pravi Franko Kovačević.

23-letnik je v tem trenutku najnevarnejši posameznik rumene družine. Ima dva zadetka in asistenco, skupno gledano pa je že pri osmih golih v sezoni: “Zadovoljen sem s formo, a vedno je pomembnejša ekipa. Dobre igre in zmage. Mislim, da je to najbolj važno. Zelo pomembno je tudi, da smo zdravi, saj si tekme sledijo v zgoščenem ritmu, zato je zelo pomembno, da imamo širino.”

Nasprotnik Domžalčanov v 24. krogu 1. SNL bo zadnjeuvrščena Gorica. Primorcem v točkovnem pogledu ne gre, a njihova podoba na zelenici še zdaleč ni tako slaba: “Dvakrat sem igral proti Gorici. Gre za zelo organizirano ekipo, ki se dobro brani in je dobra na žogi. Mislim, da bo to vse razen lahke tekme. Avgusta je bilo 0:0, nato smo slavili s 5:1. Tudi tokrat verjamem v pozitiven rezultat,” je zaključil Kovačević. Zaradi kartonov bo tekmo izpustil Mirko Mutavčić, po lažji poškodbi pa bo znova zraven Emir Saitoski.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO