FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Tekma je bila dobrodošla

Nogometaši Domžal in kranjskega Triglava so se, po odpovedi nedeljske prvenstvene tekme, v ponedeljek zvečer pomerili na prijateljski. Obračun je bil odigran na umetni travi v Športnem parku Domžale, po devetdesetih minutah igre na visoki ravni pa so z 2:1 slavili gostje.

Nejc Skubic

Domžalčani so tekmo začeli odlično, saj jih je že v sedmi minuti v vodstvo popeljal Slobodan Vuk. Tudi v nadaljevanju so dvakratni državni prvaki nadzirali potek tekme, imeli nekaj priložnosti, vendar se mreža Triglava ni več zatresla. Na drugi strani so tudi Kranjčani nekajkrat zapretili, izenačili pa so ob koncu prvega dela igre, ko se je po podaji s kota na drugi vratnici najbolje znašel Edvin Zolić. Trener domačih Stevan Mojsilović je med odmorom zamenjal celotno ekipo, z izjemo vratarja, in ko slednja še ni popolnoma ogrela motorjev, je napako ožje obrambe kaznoval Enis Đurković, ki je že v 53. minuti postavil končni izid. Domači so v nadaljevanju poizkušali priti do izenačenja, a jim kljub nekaterim lepim priložnostim ni uspelo zadeti še drugič.


Domžalčane naslednja prvenstvena tekma čaka v soboto, ko bodo ob 20:00 gostovali v mariborskem Ljudskem vrtu.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO