FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Perc bo odsoten dalj časa

Na nedeljski tekmi med Bravom in Domžalami je prišlo do poškodbe. Če smo malce bolj natančni, do poškodbe je prišlo ob igrišču, nastradal pa je rezervist Nick Perc. Kaj se je zgodilo na Žaku? Pojasnjuje terapevt Martin Zupančič.

nkd 11 perc

''Nick se je povsem normalno ogreval za vstop v igro, tik pred povratkom na klop, kjer bi se dokončno pripravil na tekmo pa je ob zadnjem šprintu začutil hudo bolečino v predelu ahilove tetive. V trenutku je obležal na tleh, saj ni mogel stopiti na nogo. Obeti niso bili dobri in podrobnejši pregledi so potrdili najhuje. Gre za težjo poškodbo, ki zahteva takojšnjo operacijo. Perc je poseg že opravil, sedaj je pred njim daljše obdobje rehabilitacije. Ob poškodbi kolenskih vezi nogometaši manjkajo približno šest mesecev, podobno je pri težavah s tetivo. Upamo na najboljše,'' je dejal Zupančič.

V tej sezoni je 19-letni krilni napadalec, sicer tudi član mlade slovenske reprezentance, zaigral na 14 srečanjih. Med strelce se je vpisal na prvi medsebojni tekmi z Mariborom, podajo za gol pa je vpisal na občinskem derbiju proti Radomljam. Zaključek zimskih priprav je zaradi bolečin v aduktorju sklenil po individualnem programu, po vrnitvi v trenažni proces pa ga je zaustavila zgoraj omenjena poškodba.

Pero, drži se!

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO