FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Vemo, kdo bo stal nasproti

Domžalske nogometaše jutri, ob 17:30, čaka nova prvenstvena tekma! V goste prihaja ekipa Maribora, ki so jo rumeni letos že dvakrat ugnali. Bo šlo tudi v tretje? Vstopnice za srečanje bodo na voljo le na blagajni pred stadionom (10,00 EUR).

nkd 7 kovacevic

''Vemo, kdo bo stal nasproti. Maribor je zelo dobro vodeno moštvo, polno kvalitete, a kot vedno imamo tudi tokrat svojo računico. Za našo mlado ekipo je prihajajoči dvoboj nov zahteven izziv, prepričan pa sem, da bomo na maksimalnih obratih. Veseli dejstvo, da smo energetsko močni. Odločale bodo malenkosti, zato si želim čim boljšo podporo s tribune, bomo pa zagotovo morali biti zares dobri, če se bomo želeli zoperstaviti v tem trenutku zelo močnem Mariboru,'' je misli pred drugo domačo tekmo v 2023 strnil Simon Rožman.

Domžale in Maribor sta se na prvi medsebojni tekmi v letošnji sezoni razšla z rezultatom 3:2. Nekaj mesecev kasneje je bilo v Ljudskem vrtu 0:3. Cilj pred obračunom 23. kroga 1. SNL je jasen: ''Vsakič želimo zmagati. Ne glede na nasprotnika. Liga je zelo izenačena, tekme se hitro vrstijo. Pomembno je, kako fantje delujejo na in ob igrišču. Zelo sem vesel, ko pogledam veselje ob našem drugem golu proti Bravu. Ko smo vsi skupaj. To je osnova našega delovanja in šele iz tega lahko nato pride do dobrih iger in rezultatov. Odnose smo sedaj odlično uredili, vse ostalo pa lahko še nadgradimo.''

Po porazu in zmagi je strateg rumene družine zavzetost moštva ocenil takole: ''Igralci iz dneva v dan kažejo pravo željo, energijo, da bi bili do konca sezone čim boljši. Naš strokovni štab poskuša na dnevni ravni vse to nadzorovati in seveda pravilno usmerjati. Pred tekmo z Mariborom lahko povem, da točno vemo, kako želimo igrati. Nadejam se dobre predstave, veliko golov in upam, da bomo na koncu imeli mi malce več sreče in se veselili tretje medsebojne zmage v nizu,'' je zaključil Rožman, ki v drugi polovici sezone ne bo mogel računati na poškodovanega Nicka Perca. Poškodba tetive namreč zahteva operacijo, sledilo bo dolgotrajno ogrevanje.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO