Prišlo je do štirih odhodov

Zimsko kadrovanje se nadaljuje s štirimi odhodi. Domžale pred nadaljevanjem spomladanskega dela sezone zapuščajo Janez Pišek, Christian Junior Schoissengeyr, Domen Zajšek in Ranaldo Biggs.

nkd 9 schoissengeyr

24-letni Pišek je v sezoni 2019/20 v Domžale prispel iz Celja. Vse do danes je osrednji vezist rumeni dres oblekel na 106 srečanjih v vseh tekmovanjih, k temu je dodal še pet zadetkov in pet asistenc, po štirih nepopolnih sezonah ob Kamniški Bistrici pa odhaja po sporazumni prekinitvi pogodbe.

Schoissengeyr, ki je moštvo okrepil med poletjem, se poslavlja po 18 odigranih tekmah. 28-letni Avstrijec je 16 nastopov vpisal v državnem prvenstvu ter 2 v pokalnem tekmovanju. Klub in igralec sta se dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe, ki bi sicer veljala do zaključka aktualne sezone.

Zajšek je prav tako prišel v poletnem prestopnem roku. Ker nekdanji 19-letni član italijanske Rome, Maribora in Aluminija ob Kamniški Bistrici ni dočakal prave priložnosti za igro, bo v prihodnje nastopal za Slovensko Bistrico. V 2. SNL bo imel status posojenega nogometaša. V istem tekmovanju bo v drugi polovici sezoni nastopal tudi Ranaldo Biggs. Jamajčan je v preteklih mesecih bil pri Gorici, odslej pa bo nosil dres velenjskega Rudarja, kjer se že kali Marko Martinović.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO