FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Za nami so odlične priprave

Priprav je konec! V nedeljo gre zares. Prvi letošnji obračun za točke se bo v Domžalah začel ob 17:30, nasproti rumene družine pa bo stala Tabor Sežana. Cena vstopnic na dan tekme: 5 EUR

nkd 3 husmani

“Za nami so odlične priprave! Pod vodstvom Simona so zime vedno zahtevne, a to je le osnova, ki jo mora imeti vsak izmed nas. V ekipi je v zadnjem mesecu dni prišlo do nekaterih sprememb. Odšlo je sedem igralcev, na drugi strani smo novince zelo dobro sprejeli, še naprej pa premoremo dovolj kvalitete, izkušenj in mladosti, da lahko optimistično zremo v pomlad. Ne bo enostavno. Spored se bo hitro zgostil in vsaka tekma bo prinašala lepo priložnost za potrditev opravljenega v pretekih tednih, ki so vselej ključni za celotno koledarsko leto,” pravi kapetan Zeni Husmani.

Domžale in Tabor sta doslej v 1. SNL odigrala 17 tekem. Rumeni so slavili 6-krat, vselej ob Kamniški Bistrici: “Igramo in borimo se drug za drugega. To je bilo opaziti na pripravljalnih tekmah. Ekipni duh je po zaslugi priprav v Umagu dodatno zrastel, kar je izvrstno. Brez tega ne gre. Držati moramo skupaj v vsakem trenutku. Tekme se bodo hitro vrstile, zato bomo vsi morali biti pripravljeni pomagati. Vskočiti in izkoristiti priložnost. V prvem delu sezone smo bili mlada ekipa, zdaj smo še mlajša, toda nič manj ambiciozna.”

“Tabor je pred sezono zagotovo pričakoval drugačen razplet jeseni, a ne glede na to, imajo več kot dovolj časa za dvig. Verjamem, da bodo v tekmo stopili zelo motivirani, sveži, lačni uspeha, ampak gledati moramo nase. Razlike na lestvici so majhne. Pet ekip zgoraj, zadnje tri … le nekaj točk loči moštva in zaradi tega menim, da bo vsak krog napet. Imamo svoje principe v igri in k temu bomo težili. Za začetek se vsekakor nadejam pozitivnega rezultata proti Sežani,” je pred tekmo 21. kroga Prve lige Telemach povedal izkušeni vezist.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO