Srečno, Arnel!

Arnel Jakupović z današnjim dnem ni več član Nogometnega kluba Domžale. 24-letni napadalec bo kariero nadaljeval v NK Maribor.

nkd 7 jakupovic

Jakupović je dres rumene družine nosil tri sezone in pol. V tem času je v vseh tekmovanjih zbral 126 nastopov in dosegel 39 golov. V preteklosti član Juventusa, Empolija, Sturm Graza ter Middlesbroughja se je šest mesecev pred iztekom sodelovanja odločil za iskanje novega kluba in tako z moštvom ni opravil zimskih priprav. Po dogovoru vseh vpletenih strani se je za prestop dogovoril z Mariborčani, ki bodo v okviru 23. kroga 1. SNL v Domžalah gostovali čez natanko 14 dni.

Športni direktor Senijad Ibričić: “Našli smo rešitev, ki je v tem trenutku ustrezna tudi za klub. Arnel je iskal nov izziv in pri tem mu nismo želeli stati v napoto. V Domžalah je pustil svoj pečat, vpisal kar nekaj pomembnih zadetkov in asistenc, istočasno dorasel kot igralec, zato se mu lahko samo zahvalimo za storjeno in zaželimo vse dobro v prihodnje!”

Arnel, hvala za vse in srečno!

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO