FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

V nedeljo prvič letos za točke

Zimski premor se izteka! Prva liga Telemach bo znova na sporedu ta konec tedna, ko bodo prvoligaši odigrali 21. krog. Domžale v nedeljo, 12. februarja, čaka domači spopad s Tabor Sežano. Vstopnice bodo na dan tekme na voljo po ceni 5,00 EUR.

nkd 11 vuk

Varovanci Simona Rožmana so v dobrem mesecu dni odigrali sedem pripravljalnih tekem, dvakrat bivali v Umagu, uvodni del priprav pa opravili doma. Zaradi vremena so treningi v začetku leta potekali na umetni podlagi, ob odhodu v Istro pa temu ni bilo tako. V naslednjih dneh, ko bodo rumeni pilili še zadnje podrobnosti pred prvim prvenstvenim izzivom v letu 2023, bo znova vse odvisno od nočnih temperatur. Slednje sicer niso ravno obetavne, a strokovni štab, ki bo po dveh prostih dneh igralce znova zbral zgodaj popoldan, upa na najboljše.

Mesec januar je bil ob temeljiti pripravi na pomlad za Domžale pomemben tudi s kadrovskega vidika. Trem odhodom oziroma bolje rečeno prestopom (Ilenič, Durdov, Alić) so sledili trije prihodi (Brecl, Hasanbegović, Fazlić). Novinci so z novimi sogiralci že odigrali nekaj pripravljalnih dvobojev in bodo tako brez težav kandidirali za nedeljski nastop. Enako velja za nekatere člane MNC, ki so s članskim moštvom redno trenirali. Zaradi težav s poškodbo manjka le Nick Perc.

Uvodni krog 1. SNL v novem letu:

Olimpija - Bravo, 11. feb, ob 15:00

Celje - Mura, 11. feb, ob 17:30

Gorica - Radomlje, 12. feb, ob 13:00

Koper - Maribor, 12. feb, ob 15:00

Domžale - Tabor, 12. feb, ob 17:30

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

 

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO